ÜNNEPI KISZÁLLÍTÁS

Mellékelem a futárszolgálat levelét az ünnepi kiszállításokkal kapcsolatosan. A tavalyi évben nem volt fennakadás, bízom benne, hogy az idén sem lesz. Arra kérlek, ha eldöntötted mit szeretnél, tényleg rendeld meg, hogy biztosan megérkezzen a választott darab.

Részlet a futárszolgálattól:

“Az év vége felé közeledve hálózatunkat igyekeztük felkészíteni a megemelkedett küldeményszám fogadására, extra besegítő autókkal és futárokkal. A beugrós futárok munkáját szeretnénk megkönnyíteni és reméljük, hogy ezzel is hozzájárulunk küldeményeik minél gyorsabb kézbesítéséhez, továbbá karácsonyig minden szombaton elindítjuk budapesti hálózatunkat a küldemények kézbesítésének a reggelén előértesítő emailt küldünk a Címzetteknek.

Budapesten és az agglomerációban 2-3 munkanapos csúszással tudjuk a kézbesítéseket garantálni. Törekvéseink ellenére azonban előfordulhat, hogy a december 17.-e után feladott küldemények kiszállítása csak a két ünnep között valósul meg.

Utánvétes küldemények átvételekor a címzettek készüljenek elegendő készpénzzel, ugyanis beugrós futárjainknál nem minden esetben lehet bankkártyával fizetni.
Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Express One Hungary Kft.”