Leírás

Egy különleges csomagot mutatok neked…. Mindent megtalálsz benne, így egy gyönyörű babaszobát tudsz varázsolni a picurkád birodalmában. A termékek mindegyike 100 % pamutból, ökotexes pamutból készült, és tökéletesen illeszkedik, mind a 60×120 cm-es, és mind a 70×140 cm-es babaágyba.

Ez a garnitúra fixre varrt, gyakorlatilag takaróként, paplanként használhatod, és pont úgy néz ki, ahogy a képen is látod, bár igazság szerint annál szebb.

A csomag az alábbi termékeket tartalmazza, amelyeket a képen is látsz:

1 db 5 részes nagy paplanos ágynemű (bébipárna: 30×40 cm, nagypaplan: 90×135 cm, fejvédő: hossz: kb 200 cm, oldalfülek: 27 cm magasak, a középső ív: kb 40 cm magas, baldachin: magassága: 140 cm , szélessége: 200 cm, zsebes tartó)

1 db kókuszpólya

A hagyományos pólyának egy modernebb változata. A kókuszrost lemez egyenesen tartja a baba gerincét felemeléskor, és jó szellőzést biztosít, élettani hatása pedig köztudottan jó az újszülöttnek. Mérete: 70×70 cm.

A kókuszpólyának nagyon egyszerű a használata. Beleteszed a babát, felhajtod a lábrésznél, oldalsó részeivel betakarod a kis csöppséget, rögzíted a tépőzárat, és még van rajta egy második biztonsági elem: egy kötő is. Ha mosni szeretnéd, egy mozdulattal el lehet távolítani a kókuszbetétet a hátoldalon található tasakból, és máris mosható.

Ha már kinőtte a baba, a kókuszbetétet távolítsd el belőle és használható hempergőként, takaróként vagy a pelenkázó lapra puha, meleg alátétnek.

1 db baba-mama párna

Ez egy többfunkciós párna, mivel nemcsak a szoptatás ideje alatt nyújt segítséget az anyukának, hanem mert később babafészekként is funkcionál.

1 db 100 % ökotexes pamut lepedő, melynek színe harmonizál a csomaggal

Tökéletesen illeszkedik minden babaágyba (60×120 cm-es, 70×140 cm-es)

1 db baldachint tartó vas

A baldachin tartására való.

A csomag szállítási ideje, ha nincs készleten 7-10 nap. Ezt rendeléskor vedd figyelembe!

Érdekelhetnek még…