Leírás

Egy különleges csomagot mutatok neked…. Mindent megtalálsz benne, így egy gyönyörű babaszobát tudsz varázsolni a picurkád birodalmában. A termékek mindegyike 100 % pamutból, ökotexes pamutból készült, és tökéletesen illeszkedik, mind a 60×120 cm-es, és mind a 70×140 cm-es babaágyba.

A csomag az alábbi termékeket tartalmazza, amelyeket a képen is látsz:

1 db 5 részes nagy paplanos ágynemű (bébipárna: 30×40 cm, nagypaplan: 90×135 cm, fejvédő: hossz: kb 200 cm, oldalfülek: 27 cm magasak, a középső ív: kb 40 cm magas, baldachin: magassága: 140 cm , szélessége: 200 cm, zsebes tartó)

1 db kókuszpólya

A hagyományos pólyának egy modernebb változata. A kókuszrost lemez egyenesen tartja a baba gerincét felemeléskor, és jó szellőzést biztosít, élettani hatása pedig köztudottan jó az újszülöttnek. Mérete: 70×70 cm.

A kókuszpólyának nagyon egyszerű a használata. Beleteszed a babát, felhajtod a lábrésznél, oldalsó részeivel betakarod a kis csöppséget, rögzíted a tépőzárat, és még van rajta egy második biztonsági elem: egy kötő is. Ha mosni szeretnéd, egy mozdulattal el lehet távolítani a kókuszbetétet a hátoldalon található tasakból, és máris mosható.

Ha már kinőtte a baba, a kókuszbetétet távolítsd el belőle és használható hempergőként, takaróként vagy a pelenkázó lapra puha, meleg alátétnek.

1 db baba-mama párna

Ez egy többfunkciós párna, mivel nemcsak a szoptatás ideje alatt nyújt segítséget az anyukának, hanem mert később babafészekként is funkcionál.

1 db 70×140 cm-es falvédő

Béléssel ellátott, jó vastag. 4 db nagy zseb található rajta, amelyekben különféle dolgokat tárolhatunk. Később, amikor a gyerkőc már nagyobb, igazi különleges eleme lesz a gyerekszobának, hiszen apró “kincsek” tárolására is tökéletes.

1 db 100 % ökotexes pamut lepedő, melynek színe harmonizál a csomaggal

Tökéletesen illeszkedik minden babaágyba (60×120 cm-es, 70×140 cm-es)

1 db baldachint tartó vas

A baldachin tartására való.

1 db 56-68-as bélés nélküli hálózsák

Hogyan nyílik?

Felső részén az egyik oldalon patentos, alsó része cippzáras. Nagyobb méreteknél a varroda fenntartja a jogot magának arra, hogy elöl cippes változatban készítse el a terméket. Ezt kérlek rendeléskor vedd figyelembe.

Miért jársz vele jól?

Hálózsákjaink nappalra és éjszakára is tökéletes védelmet nyújtanak kisbabádnak. Neked pedig nyugodt éjszakákat jelentenek, mert nem kell éjjel többször is leellenőrizni, hogy nem csúszott-e le a takaró a kicsiről, nem gabalyodott-e bele, nincs-e túl melege?  Kellemes viselet az újszülöttnek, mert mindig melegen tartja a picit, optimális hőérzetet biztosítva. Alsó része széles, így nem akadályozza a gyerkőcöt a szabad mozgásban.

Jó, ha tudod, hogy a bélés nélküli modellek sem csak egy rétegűek, mert van egy belső puha réteg is a 100% pamut textil alatt, hogy a külső réteg varrásai, és esetleges hímzései ne zavarják és bántsák a babád bőrét. A béléssel ellátott típusok  kiegészülnek a két réteg közé varrt vatelin béléssel, ezeket hidegebb szobába, vagy hideg időben ajánljuk.

Ezeknek a hálózsákoknak a nagy előnye, hogy felső része nyitható, alsó pedig cippzáras, így akár ébren van, akár alszik a pici, a lehető legkisebb procedúrának tesszük ki öltöztetés, vagy tisztába tétel közben.

1 db 50×70 cm-es textil pelenkázólap

A pelenkázólap mindkét oldala használható. Hátoldala lemosható, vízhatlan anyagból készült, ezért a pelenkázást ezen az oldalon javasoljuk. Az előlap 100 % pamut, ökotexes pamut minősítésű ágynemű anyagából készült, így az harmonikusan illeszkedik a babaszobához.  Az öltöztetést javasoljuk ezen az előlapi felületen végezni. Töltete: 4 cm vastagságú polyester. 30 fokon mosható. Szárítógépbe történő szárítást nem javasoljuk a hátoldal vízhatlan felülete miatt.
Vasalást amennyiben szükséges, csak az első tiszta pamut felületen, közepes hőmennyiségnél gőz nélkül végezzük. Előnye a PVC pelenkázókkal szemben az, hogy nem hideg felületű, tartós, és nem szakad el. Több évig tartós biztonságos termék.

A csomag szállítási ideje, ha nincs készleten 7-10 nap. Ezt rendeléskor vedd figyelembe!