Tudtad? Nekünk van egy párnák…. Egy különlegesen szuper párnánk… 

Ha babát vársz, a növekvő pocakod előbb-utóbb nehezebb mozgásra fog késztetni téged.Hátfájás is jelentkezhet, és az éjszakai alvás is egyre nehezebbé válhat. A gyakori vizelési inger, a kellemetlen derékfájás, a dagadó lábak, a pocak mérete a harmadik trimeszterben igazi kihívás lesz számodra. Egyre kényelemtelenebb és nehezebb lesz az alvás, sehogy nem lesz jó.

Ezzel az okos tervezésű párnával teljesen körbeölelheted a pocakod, csökkenhet a hátfájásod, és kényelmesebbé válhat a pihenés. A párnát úgy tervezték, hogy felveszi a tested vonalát és maximális kényelmet biztosít számodra. Úgy képzeld el, mint ha bölcsőben pihennél. Hossza tökéletes, enyhíti a csípő és a hát alsó szakaszára nehezedő nyomást, illeszkedik a gerinchez

Többféle pozícióban használhatod.

Hosszabbik oldalát teheted magaddal szemben, így a pocakodat tudod alátámasztani, lábadat keresztbe rakhatod rajta, míg a fejed az egyik rövidebb száron pihen. Használhatod fordítva is, hogy a hosszabbik része lesz a hátadnál.

A párnát használhatod még a lábaid alátámasztására is, de nagy szolgálatot tesz a szoptatás időszakában is a termék. Azt is elárulom, hogy sokan a párjuknak rendelik…

 

Ez a párna minden igényt kielégít, és maximális kényelemet fog neked biztosítani az egész várandósság és a szoptatás ideje alatt. Töltete puha golyós vlies ami teljesen hangtalan.
Levehető cipzáras huzattal küldjük neked. Hidd el, megéri az árát! Vedd körbe magad ezzel a párnával. Teljesen mindegy, hogy hol használod, bírja a kiképzést. Leteheted a földre, ráülhetsz, tévét nézhetsz vele, ha pedig nem használod, egyszerűen csak a táskájába csomagold vissza. A legnagyobb szolgálatot az alvásnál jelenti, mert roppant kényelmes. Persze ez nem azt jelenti, hogy végigalszod majd az éjszakát, mert a babád mocoroghat, pisilni is lehet, hogy ki kell menni, de nem fogsz fájdalomra ébredni. Legalább is a vásárlóink tapasztalata ez is, hogy megszünteti a hát és derékfáját. Végtagi vizenyő képződésnél, gyomorégésnél a megfelelő pozícióba téve a tüneteidet csökkentheti. A párna használatát rád bízzuk, ezek csak tippek voltak számodra. A tényleges méretét, praktikumát akkor fogod igazán díjazni, ha kinyitottad a csomagod….