Bemutatótermünk

NÉZZ BE HOZZÁNK!

Örömmel mutatom be neked Csodavilág bemutatótermünket, a ManóABC babawebshop átvételi pontját. Tájékoztatunk, hogy személyes vásárlásra is van lehetőséged  a gyulai átvevő pontunkon, ahol megismerheted termékeinket.

Mielőtt jössz ezeket kérlek vedd figyelembe:

A ManóABC nem boltként működik, szeretném is megőrizni az oldal webshop jellegét, ugyanakkor szeretnék neked lehetőséget is biztosítani arra vonatkozóan, hogy lásd élőben is azokat a csodákat, amiket nálunk tudsz beszerezni. Indulás előtt ajánlom, hogy nézd meg a shop kínálatát, írj magadnak egy listát, hogy mit néznél meg, gyere célirányosan. Mindegyik termék mellett látod, hogy készleten van-e az adott darab, vagy rendelhető-e a státusza.

Ezeket a termékeket meg tudod nézni, ha viszont ragaszkodsz a rendelhető darabokhoz, és nem probléma, hogy várni kell rá akár több hetet, akkor szívesen megrendeljük neked. Előfordulhat, hogy a kinézett termék éppen elfogyott mire érkeznél, ezért kérlek ne haragudj, igyekszünk gyorsan pótolni minden elfogyott termékünket.

Ha teheted, hívj fel telefonon, +36204154018, hogy biztos legyen valaki a bemutatóteremben,  aki meg tud neked mutatni mindent. Általában a reggeli órakában már nyitva vagyunk, egy pici ebédszünet után, akár délután is jöhetsz.  Ha nem tudom felvenni a telefont azonnal, vissza foglak hívni.

Jó, ha tudod, mivel nem bolt vagyunk, hogy mindig van bejövő/kimenő áru dobozokban a helyiségben, ezen ne lepődj meg. Igyekszünk szépen rendben tartani mindent, de elsősorban webshop vagyunk.

Ha a helyszínen szeretnél vásárolni, biztosítunk neked erre is lehetőséget az alábbiak szerint:

Minden esetben leadunk egy helyszíni rendelést a webshopban a személyes átvételt megjelölve. Csak így adhatjuk át neked a helyszíni rendelésed! Minden esetben azonnal számlát kapsz. A helyszínen készpénzzel fizethetsz, vagy netbankos, azonnali utalással, amit a telefonodról indíthatsz. Bankkártya terminálunk nincs!

Várunk szeretettel!

Címünk: 5700, Gyula, Tiborc utca 12.

Küldhetünk egy emlékeztetőt? Köszönjük, hogy termékünk felkeltette az érdeklődésedet! Az alábbi mezőben add meg az email címedet, fogadd el az adatkezelési tájékoztatónkat és kattints az "Értesítést kérek, ha újra rendelhető" gombra. Ha az általad keresett termék ismét raktáron lesz, azonnal kapsz tőlünk egy értesítő emailt.