Fizetési és szállítási információk

Fizetési és szállítási  módok

Utánvét + házhozszállítás: Magyarország területén belül a megrendelt terméke(ke)t az Express One Kft. és a GLS Hungary Kft. futár bevonásával szállítjuk házhoz. Minden csomag küldeményben számlát küldünk.  Kérjük, hogy a csomag átvételekor a csomag és a csomagolás épségét szíveskedj ellenőrízni ! Ha sérülést észlelsz, jelezd a futárnak, vetess fel vele jegyzőkönyvet és ne vedd át a csomagot! A futárnál bankkártyával is fizethetsz.

Előre utalás+házhozszállítás: Rendelésed végösszegét előre utalással is ki tudod egyenlíteni. Az utaláshoz szükséges adatokat a megrendelő lapon is feltüntetjük neked, de a “Kapcsolat” menüpontban is megtalálod a számlaszámunkat. Amennyiben ezt a fizetési módot választod, kérünk, hogy addig ne indítsd el az utalást, amíg nem küldünk neked értesítést arról, hogy összekészítettük a csomagod.  Amint megérkezett a pénz a számlánkra indítjuk a csomagot.

Személyes átvétellel: előzetes telefonos időpont egyeztetéssel lehetséges.

Csomagjaink feladását általában hetente kétszer végezzük, ez hétfő, és csütörtök. A visszaigazolásokban mindig jelezzük neked, hogy melyik napon indítjuk a küldeményt.

Szállító partnerünk: GLS Hungary Kft (Tel: 06-29-88-67-00).

Áraink a következők Magyarország területén belül:

Házhoz szállítás utánvéttel és előre utalással : 1350Ft (Kivétel, ha akciót hirdetünk a szállítással kapcsolatban)

2017.04.01-től  30.000 Ft felett ingyenes a szállítás!

Küldhetünk egy emlékeztetőt? Köszönjük, hogy termékünk felkeltette az érdeklődésedet! Az alábbi mezőben add meg az email címedet, fogadd el az adatkezelési tájékoztatónkat és kattints az "Értesítést kérek, ha újra rendelhető" gombra. Ha az általad keresett termék ismét raktáron lesz, azonnal kapsz tőlünk egy értesítő emailt.