SPECIÁLIS GARANCIÁINK

A Manó ABC-nél töretlenül ügyelünk arra, hogy plusz garanciákat is biztosítsunk neked a törvényben meghatározott garanciák mellett.

Melyek ezek? Íme:

 

100 % VÉDŐNŐI GARANCIA

Ha kérdésed van, ha valamiben elakadsz, ha szeretnéd kikérni még egy szakember véleményét problémád megoldásában, akkor én garantálom neked, hogy bármikor megkereshetsz  e-mailen, telefonon…, ahogy neked kényelemesebb. A tanácsadás díjmentes, a titoktartás kötelez!

Sok kedves vásárlónk már tudja ezt…  Íme az egyikük véleménye:

“Szia Adrienn!

Szeretnénk megköszönni a sok-sok segítséget, amit Tőled kaptunk az elmúlt egy év során.

Dr. Takács Brigitta”

 

100 %  ELÉGEDETTSÉG GARANCIA

Ha csomagod kibontását követően úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amit szerettél volna, és nem találsz nálunk semmi olyan portékát, amivel ki tudnánk cserélni neked a választott darabot, csak egyszerűen küld vissza a megrendelt terméket.

 

Nagyon sokan kedvelik és szeretik a Manó ABC-t. Miért? Tud meg Te is, rendelj bátran! Egy kis segítség a döntéshez:

“Nagyon meg vagyunk elégedve a Manó ABC-vel, a gyorsasággal, a pontos tájékoztatással, a szuper termékekkel, Ti vagytok a legjobbak :)

Presits Kata”

 

….és ha garanciális ügyintézésről van szó, senkit nem hagyunk cserbe, mindig találunk megoldást a keletkezett problémára….

 

“Kedves Adrienn!

Ezúton is szeretném megköszönni közbenjárását a vállpánt ügyében.
A szerviz haladéktalanul megküldte részünkre a pántokat, ugyan csak 1 db hiányzott, de a teljes garnitúrát (3 db) megkaptuk.
Bevallom, nem számítottam ilyen gyors és hatékony ügyintézésre, egyrészt a korábbi rossz webáruházas tapasztalatok miatt, illetve mert jóval a termék megérkezése után reklamáltunk.
Ez esetben nagyon kellemesen csalódtam, amiért rendkívül hálás vagyok Önnek! Jó érzés tudni, hogy vannak még korrekt és segítőkész eladók/emberek.

Munkájához további sok sikert kívánok!

Üdvözlettel,
SzántóSzabó Melánia”

 

 

 

 

100 % BÓNUSZ GARANCIA

Ha rendelésed eléri, vagy meghaladja a 10.000 Ft-ot, lesz egy extra bónusz kupon a csomagodban, pontosabban egy törzsvásárlói kártya, amit beválthatsz minden teljes áras termékre.

 

 

100 % NET-JOG GARANCIA

A www.manoabc.hu jogi auditját Dr. Krausz Miklós és a www.net-jog.hu csapata végzi, azért, hogy Te maximális kiszolgálásban részesülj, és tökéletesen elégedett legyél!

 

 

Ne feledd, a Manó ABC-vel nemcsak egy terméket vásárolsz meg, hanem szeretet is…

Szeretet, mert a csomagod gondos összekészítésére is nagyon ügyelünk, nem dobáljuk be a rendelt termékeidet egy dobozva, hanem szépen összekészítve küldjük neked a portékánkat.

Berzsenyi Judit, és azok, akik minket választották már tudják ezt….

“Kedves Adrienn!

Megint pontosan, gyorsan megérkezett a gondosan összekészített csomagod! Most is köszönöm a gyors és precíz munkádat, külön örültem a nagyon kedves soraidnak. Ez azért is esett nagyon jól, mert a mai világban az emberek már teljesen elszoktak az effajta gesztusoktól, holott ez mindenkinek jól esik.

Üdvözlettel: Berzsenyiné Judit”

 

Bízunk benne, hogy ezek a plusz garanciák meggyőznek téged arról, hogy érdemes nálunk vásárolnod!