SPECIÁLIS GARANCIÁINK

A Manó ABC-nél töretlenül ügyelünk arra, hogy plusz garanciákat is biztosítsunk neked a törvényben meghatározott garanciák mellett.

Melyek ezek? Íme:

 

100 % VÉDŐNŐI GARANCIA

Ha kérdésed van, ha valamiben elakadsz, ha szeretnéd kikérni még egy szakember véleményét problémád megoldásában, akkor én garantálom neked, hogy bármikor megkereshetsz  e-mailen, telefonon…, ahogy neked kényelemesebb. A tanácsadás díjmentes, a titoktartás kötelez!

Sok kedves vásárlónk már tudja ezt…  Íme az egyikük véleménye:

“Szia Adrienn!

Szeretnénk megköszönni a sok-sok segítséget, amit Tőled kaptunk az elmúlt egy év során.

Dr. Takács Brigitta”

 

100 %  ELÉGEDETTSÉG GARANCIA

Ha csomagod kibontását követően úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amit szerettél volna, és nem találsz nálunk semmi olyan portékát, amivel ki tudnánk cserélni neked a választott darabot, csak egyszerűen küld vissza a megrendelt terméket.

 

Nagyon sokan kedvelik és szeretik a Manó ABC-t. Miért? Tud meg Te is, rendelj bátran! Egy kis segítség a döntéshez:

“Nagyon meg vagyunk elégedve a Manó ABC-vel, a gyorsasággal, a pontos tájékoztatással, a szuper termékekkel, Ti vagytok a legjobbak :)

Presits Kata”

 

….és ha garanciális ügyintézésről van szó, senkit nem hagyunk cserbe, mindig találunk megoldást a keletkezett problémára….

 

“Kedves Adrienn!

Ezúton is szeretném megköszönni közbenjárását a vállpánt ügyében.
A szerviz haladéktalanul megküldte részünkre a pántokat, ugyan csak 1 db hiányzott, de a teljes garnitúrát (3 db) megkaptuk.
Bevallom, nem számítottam ilyen gyors és hatékony ügyintézésre, egyrészt a korábbi rossz webáruházas tapasztalatok miatt, illetve mert jóval a termék megérkezése után reklamáltunk.
Ez esetben nagyon kellemesen csalódtam, amiért rendkívül hálás vagyok Önnek! Jó érzés tudni, hogy vannak még korrekt és segítőkész eladók/emberek.

Munkájához további sok sikert kívánok!

Üdvözlettel,
SzántóSzabó Melánia”

 

 

 

100 % NET-JOG GARANCIA

A www.manoabc.hu jogi auditját Dr. Krausz Miklós és a www.net-jog.hu csapata végzi, azért, hogy Te maximális kiszolgálásban részesülj, és tökéletesen elégedett legyél!

 

 

Ne feledd, a Manó ABC-vel nemcsak egy terméket vásárolsz meg, hanem szeretet is…

Szeretet, mert a csomagod gondos összekészítésére is nagyon ügyelünk, nem dobáljuk be a rendelt termékeidet egy dobozva, hanem szépen összekészítve küldjük neked a portékánkat.

Berzsenyi Judit, és azok, akik minket választották már tudják ezt….

“Kedves Adrienn!

Megint pontosan, gyorsan megérkezett a gondosan összekészített csomagod! Most is köszönöm a gyors és precíz munkádat, külön örültem a nagyon kedves soraidnak. Ez azért is esett nagyon jól, mert a mai világban az emberek már teljesen elszoktak az effajta gesztusoktól, holott ez mindenkinek jól esik.

Üdvözlettel: Berzsenyiné Judit”

 

Bízunk benne, hogy ezek a plusz garanciák meggyőznek téged arról, hogy érdemes nálunk vásárolnod!

 

 

Küldhetünk egy emlékeztetőt? Köszönjük, hogy termékünk felkeltette az érdeklődésedet! Az alábbi mezőben add meg az email címedet, fogadd el az adatkezelési tájékoztatónkat és kattints az "Értesítést kérek, ha újra rendelhető" gombra. Ha az általad keresett termék ismét raktáron lesz, azonnal kapsz tőlünk egy értesítő emailt.