Készüljünk a nyaralásra a gyerekekkel!

Készüljünk a nyaralásra a gyerekekkel!

Ha kisgyermekkel indultok nyaralni, biztos már előre izgulsz, hogy mennyi mindent kell magaddal vinni, merthogy azért valljuk be őszintén, bármi megtörténhet…

Ne aggódj, nem nagy dolog, és ne pánikolj be, csupán csak tervezd meg a nyaralásotokat!

Néhány gondolatot szeretnék veled megosztani, ami nagyon sok anyukát foglalkoztat a nyaralás előtt…

MIT CSOMAGOLJAK?

Először is ruhát. Minden napra legyen egy komplett garnitúrája a gyerkőcnek, és csomagolj még legalább 2, de inkább 3 teljes garnitúrát. Ha hosszabb időre mentek, ez a mennyiség biztos elég lesz. Legyenek a ruhák között melegebb holmik is, mert ki tudja milyen időt fogtok ki. Ne maradjon otthon a kalap sem, és készülj legalább 3 pár cipővel, szandival, és a kedvenc plédjét se hagyjuk otthon. Nálunk csodaszép darabokat találsz! Főleg a kötött plédek csodaszépek! 100 % pmautből készülnek! Nézd csak —>>>

Tisztasági csomag

Legyen pelenka nálatok, és minden olyan dolog, amit a pelenkázáshoz használsz. Érdemes bekészíteni jó pár szemetes zsákot is, amiben a használt pelusokat ki tudjátok dobni. Ne felejtsd el összekészíteni a gyerkőc saját fürdési kellékeit, samponját, hajkeféjét, törölközőjét, fogápolási kellékeit sem. Érdemes fertőtlenítő kendőt, vagy gélt is magatokkal vinni.

Ennivaló

Amíg anyatejes a babád, semmi gond, hiszen ez mindig kéznél lesz. Ha tápszerre is szükség van, akkor kis kiszereléses palackokba készítsd el a baba felforralt vizét, az üveg melegítéséhez szükséges autós melegítő szettet. Hasonló a helyzet a bébiételekkel is. Felbontás után azonban gyorsan el kell fogyasztani őket.

Játékok

Ha szeretnétek egy nyugodt nyaralást, gondoskodj arról, hogy a babád kedvenc dolgai veletek legyenek, mert ha valami otthon marad, az neki nagy probléma lesz. Az esti alvós játékról, meg véletlenül se feledkezz el. A könyv is alapfelszerelés, ebből rakj be többet.

Gyógyszerek

Ne legyen rá szükség, de az ördög nem alszik. Mi legyen a csomagban?

Napégésre, rovarcsípésre kence, láz és fájdalomcsillapító, hasmenés ellni szerek, probiotikum, az esetlegesen szedett gyógyszerek, és a lázmérő. Gyermek okmányai, TAJ kártyája, ha véletlenül orvoshoz kell menni.

Babakocsi, hordozó, futóbicikli, roller, motor, kerékpár

Bármilyen itthon használatos dolgot magatokkal vihettek, csak férjen be a csomagtartóba.

Naptej

Nélkülözhetetlen nyáron! E mellett minden mást is pakolj be, ami megvédi a leégéstől pl: napernyő, napszemüveg, kalap, hosszú ujjú vékony póló, hiszen lehetnek napallergiás babák is…

MIVEL UTAZTOK?

Autó

Érdemes az utazáshoz felkészülni sok folyadékkal, a gyerekeknek pedig valami rágcsával. Figyelni kell, hogy utazás alatt a gyerekeket ne tűzze a nap az autóban, így a napellenző beszerzése fontos. Készülj a gyerekek szórakoztatására is. Olyan dolgokat válassz, amivel lefoglalhatod őket.

Repülő

Külföldi utak előtt, érdemes a légitársasággal felvenni a kapcsolatot, hogy hogyan fogadják a gyerekeket, mit kell vinned magaddal, mit lehet felvinni a repülőre. Mindenképpen legyen nálatok egy itatópohár, mert a fel és leszállásnál bedugulhat a baba füle, amit kivédhetsz, ha pár korty folyadékot adsz neki. A kézipoggyászt készítsd össze magadnak olyan dolgokkal, amik kellenek a gyerekeknek a szórakozáshoz.

CSOMAGOLÁS

Az utazás előtt érdemes listát írni, azokról a dolgokról, amiket feltétlenül be kell csomagolj. Így biztos lehetsz abban, hogy semmi fontos dolog nem fog otthon maradni, és egy szuper jó nyaralással teszitek gazdagabbá a hétköznapokat.

Szóval: Készüljünk a nyaralásra a gyerekekkel!

Küldhetünk egy emlékeztetőt? Köszönjük, hogy termékünk felkeltette az érdeklődésedet! Az alábbi mezőben add meg az email címedet, fogadd el az adatkezelési tájékoztatónkat és kattints az "Értesítést kérek, ha újra rendelhető" gombra. Ha az általad keresett termék ismét raktáron lesz, azonnal kapsz tőlünk egy értesítő emailt.