Rólunk

Kedves betérő látogató, leendő vásárlónk!

Engedd meg, hogy néhány gondolatot megosszak veled.

Soha nem felejtem el azt a napot, mikor elindítottam a shopot….Nagy izgalommal vártam, de már akkor megfogadtam, hogy a hozzám fordulókat a legjobb tudásomnak megfelelően fogom kiszolgálni.

Termékeim az EU országaiból származnak és a több mint 10 év tapasztalata alapján csak olyan termékek maradtak fent az oldalon, amelyek kiváló minőségű termékek. Több rugalmas szervízcsapattal dolgozok együtt, így a műszaki cikkek esetén is a lehető legjobbat tudom neked adni.

Soha nem hagyok senkit cserben, mindig találunk közösen megoldást a problémára. Ha mégsem vagy elégedett, hozzám nyugodtan visszaküldheted a nem megfelelő darabot, kérdések nélkül elfogadom a döntésed.

Ha bizonytalan vagy a döntésedben, és szeretnéd megnézni a választott darabot, tudsz velem időpontot egyeztetni telefonon, hogy személyesen is meglásd azokat a csodákat, amiket a webáruház oldalán találsz. Bemutató termünk kialakítása folyamatban van, és továbbra is szeretném megőrizni az oldal webáruház jellegét, személyes vásárlásra csak akkor van lehetőséged, ha velem időpontot egyeztettél. Minden esetben az oldalon rögzítjük a rendelésed, és számlát kapsz a vásárlásodról.

Hiszem, hogy a kevesebb néha több, így a kategóriákban nem minden esetben fogsz tucatnyi termékkel találkozni. Igyekszek egyedi, különleges és izgalmas darabokkal várni téged, és folyamatosan fejlesztem, alakítom a kínálatot a vásárlóim igényeit figyelembe véve.

Igyekeztem a csapatommal olyan felületet kialakítani, ami átlátható és könnyen kezelhető, hogy neked egyszerűbb legyen a vásárlás.

És, hogy mit is csinálok valójában? Azt, amit szeretek, családokkal, kismamákkal és gyerekekkel foglalkozok. Este pedig feldolgozom a rendeléseket, csomagolok, előkészítem a másnapi feladásokat.

A webáruház jogi auditját Dr. Krausz Miklós és a Net-Jog-Virtuál Jog csapata végzi pont azért, hogy te soha ne csalódj bennünk.

Várunk szeretettel!

Küldhetünk egy emlékeztetőt? Köszönjük, hogy termékünk felkeltette az érdeklődésedet! Az alábbi mezőben add meg az email címedet, fogadd el az adatkezelési tájékoztatónkat és kattints az "Értesítést kérek, ha újra rendelhető" gombra. Ha az általad keresett termék ismét raktáron lesz, azonnal kapsz tőlünk egy értesítő emailt.