Rólatok/Rólam…

Kedves betérő látogató, leendő vásárlónk!

Örülök, hogy itt vagy!

Bízom benne, hogy nagy lesz az összhang közöttünk, mert tudom, hogy szereted a szépet, így igyekszek egyedi, különleges és izgalmas darabokkal várni. Tudom, hogy szereted az újdonságokat, a prémium darabokat, és azzal is tisztában vagyok, hogy komplett összeállításokban is gondolkodsz pont azért, hogy lehetőleg egy helyről minden fontos dolgot beszerez. Hidd el, tudom, hogy min mész most keresztül, hiszen nekem is van gyermekem, én is voltam kismama, így tisztában vagyok vele, hogy szivesen fogadod a segítségem. Kérdezz, írj, hívj bátran! Ha nem tudom felvenni a telefont, vissza foglak hívni.

Hiszem, hogy szereted a törődést, a luxust, a csodákat, az eleganciát, megannyi bájt és kedvességet, amit a nálunk kapható babatermékek tudnak nyújtani a családodnak.

Tudom, hogy nem szereted a bonyolult rendszerekben történő webes vásárlást, így igyekeztem a csapatommal olyan felületet kialakítani, ami átlátható és könnyen kezelhető, hogy neked egyszerűbb legyen a vásárlás.

Tudom, hogy szereted a biztonságot, így ennek biztos örülni fogsz: A webáruház jogi auditját Dr. Krausz Miklós és a Net-Jog-Virtuál Jog csapata végzi pont azért, hogy te soha ne csalódj bennünk.

És, hogy mit is csinálok én valójában? Azt, amit szeretek, családokkal, kismamákkal és gyerekekkel, egyszóval „veletek” foglalkozok. Este pedig neked csomagolok, írok, válaszolok a kérdésedre, és eloszlatom a kételyeidet, az aggályokat.

Várlak szeretettel!

KAPCSOLAT, ELÉRHETŐSÉG:

Kapcsolattartó: Szilágyiné Schneider Adrienn

Címünk és telephelyünk: 5700, Gyula, Tiborc u. 12.

Fontos info: A Manó ABC webáruházként üzemel. Átvételi ponttal egybekötött bemutatótermünkbe a rendelt termékekért személyesen is el tudsz jönni egy előre megbeszélt időpontban. Sőt, ha szeretnél szétnézni, szeretnél vásárolni, gyere nyugodtan, várunk szeretettel! Mielőtt jössz, tájékozódj itt.

Forró drót, ha elakadsz: 06-20-415-4018

(Napközben dolgozok, nem mindig hallom meg, hogy csörög a telefon. Így, ha neked nem probléma inkább délután 5 óra körül keress, mert akkor nyugodtan tudunk beszélni.)

Adószám: 60257796-2-24

EU adószám: HU60257796

Bankszámlaszám: 10402623-50526580-88561007

Nyilvántartási szám: 19578681

Vállalkozói igazolvány szám: ES – 547531

Kiállító Hatóság: Gyula, Önkormányzat

Adatvédelmi nyilvántartási száma: NAIH-67704/2013.

Kérdéseiddel, kéréseiddel fordulj bizalommal hozzám. Ide várom a leveleket:

bababolt@manoabc.hu

info@manoabc.hu

www.facebook.com/manoabcbababolt

Webáruház elérhetősége: www.manoabc.hu

Küldhetünk egy emlékeztetőt? Köszönjük, hogy termékünk felkeltette az érdeklődésedet! Az alábbi mezőben add meg az email címedet, fogadd el az adatkezelési tájékoztatónkat és kattints az "Értesítést kérek, ha újra rendelhető" gombra. Ha az általad keresett termék ismét raktáron lesz, azonnal kapsz tőlünk egy értesítő emailt.