Leírás

Babafészek egyszínű acélkék

Babafészek a legkisebb korosztálynak 100 % pamutból. Színben harmonizál az ágyneműjeink jó néhány kollekciójával. Kötővel ellátott, nyitható az alsó része, így sokáig kihasználható darab. Légzésfigyelőkkel működik. Könnyű vele bánni, szeretik a picik. Már egészen újszülött kortól használható, és mivel nyitható az alsó része, sokáig kihasználható darabot vásárolsz a babádnak. Mi már tudjuk, hogy imádni fogja!

A babafészek célja, hogy nyugodtabb hétköznapokat és hétvégéket biztosítson az újszülöttek és a szülők számára. Ez a termék, bárhol és bármilyen helyen jó szolgálatot fog tenni, otthonossá varázsolja a kicsi számára az idegen környezetet. Ez lesz a kis kuckója, biztonságban fogja magát érezni benne.

Hol is tudod használni? Például:

– a kiságyban alváshoz vagy akár foglalkoztatáshoz
– a körbeölelő pereme miatt, pelenkázólapra is teheted

– ha elutazunk a babával, a már megszokott, megkedvelt babafészekben könnyebben alkalmazkodik az új környezethez
– a szülői ágyban, ha az éjszakai alvás nyugtalanabb, sőt, akár a babakocsiba is rakhatod. Tompítja a zajt, és meleget biztosít a picinek.

Az anyag, amelyből a terméket varrják, egy 100% pamutból készült szövet. A töltelék egy speciális ECO FILLBALL szál. Ezek vékony, lágy szálak, amelyekből további golyókat képeznek, további légcsatornákkal. A speciális gyártási technológiának köszönhetően ezek a golyók bolyhosak és rugalmasak, ugyanakkor puhák és finomak, mint a pehely, biztosítva a megfelelő légáramlást.

Méretek / méretek a pamutzsinór megkötése után: hossza: 90-88 cm, szélessége: 50-52 cm, fekvőfelület: kb. 65*35 cm

Hogyan tudod tisztítani?

Mosógépben 30 fokon mosható. Gyorsan szárad, a szövet 100 % pamut. Vasalni nem szükséges. Mosást követően ajánlom, hogy rázd ki, igazgasd el, simits, ahol szükségesnek látod.

Ami fontos még, hogy nem zizeg, teljesen hangtalan darabról van szó.

A fészket a biztonságért, és a kényelemért alakították és tervezeték. Több Európai országban már minden újszülöttet váró családnál megtalálható.

Fontos! A babafészket mindig stabil felületre helyezd, és a pici fejét az öblösebb, peremmel ellátott részre rakd.

Ajánlom szeretettel hozzá atengeri kaland álomszobánkat!

Fontos, hogy tud, ha nem találod éppen készleten ezt a terméket, akkor várnod kell rá. Minden héten küldjük a varrodának a rendelést, mégis előfordulhat, hogy éppen elfogy, így várni kell rá. A szállítási időt 2-3 hétre írom, ennyi idő alatt szinte minden megérkezik. Ahogy kapjuk az infot a készítőnktől, tájékoztatunk téged.