Leírás

BS Játszószőnyeg 5 in1 Your Way Ball Play

Öt az egyben játszószőnyeg kicsiknek és nagyoknak!

Mit érdemes tudni róla?

Igazából mindent elmondanak a képek, amin láthatod, hogy számtalan felfedezni valót és sok izgalmat rejt ez a termék. 35 db szines labdát is tartalmaz a csomagolás, melyet egy cuki kis táskában bárhova magatokkal tudtok vinni. Ajándéknak is tökéletes választás, már a doboza is szemet gyönyörködtet, és jó nagy méretű.

BS Játszószőnyeg 5 in1 Your Way Ball Play igazából, egy megaszőnyeg, 122 cm-es a nagysága, oldalfalai felhajthatóak, így akár egy kis kuckónak is lehet használni, mert a belső oldalát is kedves figurák díszitik.  A csomag a labdákon kívül hasaló párnát is tartalmaz, amelyet már egészen pici kortól is lehet használni a hát és a nyak izmainak erősítésére.  Felfüggesztett, karikán lógó játékos figurákat is rejt a csomag, melyet bárhova magunkkal tudunk vinni, és más termékekre pl: kiságy, babakocsi, autós hordozó stb. fel lehet helyezni. A biztonsági tükör segíti az önmegismerést, és mosolyt csal a baba arcocskájára. Az egyik oldalon lévő háló nyílásokat rejt, melyeken a labdák be, vagy ki dobhatóak a játszókuckóból, amikor a pici már ülve is tud játszani. Ezt nagyon szeretik a kicsik, önfeledt kacajjal reagálnak a sikerre. A középen lévő cuki elefánt pedig dallamokkal szórakoztatja a kis csöppséget, amíg ő játszik.

Fedezd fel te is gyermekeddel ezt a különleges játszószőnyeget!

A terméket önállóan is használhatod, de ha komplett babaszobát keresel még mellé, én bármelyik álomszobát ajánlom hozzá. Itt találod őket, fedezd fel —>>>

Ha éppen nincs készleten, a szállítási idő 1 hét.