Leírás

BS Játszószőnyeg Zig-Zag Safari 0hó+

Mit érdemes tudni róla?

Alap termék, nincs olyan babaszoba, ahol ne lenne játszószőnyeg. Miért? Ezek a darabok nagyon segítik a baba fejlődését. Segítik a megismerést, a tanulási folyamatokat. Ez a szőnyeg színes, kontrasztos mintákat tartalmaz, melyek felkeltik a pici figyelmét. A képen látható játékok a szőnyegen kívül is felhasználhatóak. A kis figura ráadásul csörgő funkciót is biztosít, csilingel, ha hozzáér a baba. A rágókák különböző formájuk, különböző színűek, és más a felületük is. A csomagolás egy törhetetlen tükröt is tartalmaz, mely azonnal felkelti a baba figyelmét, és segíti a megismerési folyamatokat.

BS Játszószőnyeg Zig-Zag Safari 0hó+ termékünk már akár újszülött kortól is használható. A játékhíd el is távolítható, így magát a szőnyeget bárhova magunkkal tudjuk vinni. Ráadásul nagyon cuki figurák díszítik, melyek mosolyt csalnak a baba arcocskájára. A termék mosógépben mosható, kímélő program szükséges. Használható háton fekve, hasalva és ülő pozícióban is. Színvilága kedves, nem rivalkodó.

Miért jók ezek a termékek?

A játszószőnyegek a babák első játszóterei, hiszen már pár hetes kortól használhatóak. A 3-4 hetes babák már 1-2 órát is képesek ébren lenni, amit szívesen töltenek nézelődéssel. Először csak nézik, figyelik a különböző mintákat, valamint a játékhíddal kiegészített típusoknál az íves részről belógó színes, mozgó figurákat, játékokat. A felfüggeszthető játékok lekötik a babák figyelmét és fejlesztik a kicsik szemkoordinációját is. A játékról lelógó csörgő, sípoló játékok arra ösztönzik a babákat, hogy nyújtózkodjanak értük, és próbálják meglökni kezeikkel, vagy akár lábaikkal. Így ezek a játszószőnyegek nem csak szórakoztatják, de a finom-motorikus mozgásukat is fejlesztik. Később megtanulnak kúszni, mászni, felülni, így már elérhetik a távolabb vagy éppen magasabban elhelyezett játékokat, tárgyakat is.

A terméket önállóan is használhatod, de ha komplett babaszobát keresel még mellé, én bármelyik álomszobát ajánlom hozzá. Itt találod őket, fedezd fel —>>>

További információk

Tömeg 1,5 kg