Leírás

*Cirkusz 2 részes velvet szett

Mit tudj róla?

Csodaszép mintával készült 2 részes szett bébiknek, kb. 100×75 cm-es kétoldalas paplannal, és 30 x40 cm-es párnával. A termék különlegessége, hogy kétoldalas, az egyik oldala 100% ökotexes mintás pamut, másik oldala pedig egyszínű anyag, általában velvet. Lágy esésű termék. Használhatod újszülöttnek, és nagyobb csecsemőnek.

Az Iga Wais művésznő által tervezett csodaszép minta gyerekkorunkba repít minket vissza. Gondold csak végig…Biztos téged is elvittek a szüleid egy cirkuszba. Láttad azt a különleges világot. Mesébe illő, teljesen elvárázsol minden embert. Az egyik legszeretettebb garnitúránk, amely neked is melegséget fog a szivedbe csempészni, amint kinyitod a csomagot. Különlegességét a felső részen lévő 100 % pamut szatén anyag teszi különlegessé, ami egy bársonyosan selymes, puha velvettel van kombinálva.

*Cirkusz 2 részes velvet szett igazán különleges darabja a babaszobának. Ahogy a vásárlóink jelezték, olyan kis finom az anyaga, kellemes és jó érzés rá nézni. És valóban, nagyon szép kis darab, egyedi és különleges.

Ha szereted a púderesebb árnyalatú darabokat, akkor ez a darab jó választás.

Válassz hozzá, még csodaszép kiegészítőket, nem fogod megbánni.

Ha nem találod készleten ezt a darabot, akkor várni kell rá 2-3 hetet.