Leírás

A 100% pamutból készült csomag részei:

1 db 2 részes babaágynemű. Bébi méret, a takaró kb. 100×75 cm-es, a párna 30×40 cm-es. Töltettel vagy más szóval egy vékonyabb béléssel ellátott, ágyneműként is használható. Az Iga Wais művésznő által tervezett csodaszép minta gyerekkorunkba repít minket vissza. Gondold csak végig…Biztos téged is elvittek a szüleid egy cirkuszba. Láttad azt a különleges világot. Mesébe illő, teljesen elvárázsol minden embert. Az egyik legszeretettebb garnitúránk, amely neked is melegséget fog a szivedbe csempészni, amint kinyitod a csomagot. Különlegességét a felső részen lévő 100 % pamut szatén anyag teszi különlegessé, ami egy bársonyosan selymes, puha velvettel van kombinálva.

1 db fonott rácsvédő 180×20 cm-es nagyságban. Szeretni fogod, mert a fonat nagyon erősen, jó szorosan van összefonva, nem fog szétcsúszni. Megkötők segítségével tudod a kiságyhoz rögzíteni.

1 db lepedő. Gumis kivitelezés, színben harmonizál a szettel. Fehér vagy krém színben küldjük. Illeszkedik a 60×120 cm-es és 70×140 cm-es babaágyra.

1 db falmatrica 150×150 cm-es, az ágyneművel tökéletesen harmonizáló, kiváló minőségben.  Variáld úgy a szobában, ahogy szeretnéd!

Ha véletlenül elfogy, és rendelhető a státusza, akkor a szállítási idő kb. 3-5 hét.