Leírás

*Csodarét ágynemű szett 2 részes

Mit tudj róla?

Csodaszép, kisebb-nagyobb virágmintával készült 2 részes ágynemű garnitúra bébiknek, kb. 100×75 cm-es paplannal és huzattal+ 30×40 cm-es párnával és huzattal. Anyaga 100 % bőrbarát pamut. Designer pamut szaténszerű anyag van a felső részen és fehér 100% pamut anyag az alsó részen. Mosógépben mosható és vasalható. Az anyagok tulajdonságait figyelembe véve, gyártói közlés alapján mosás után +/- 2% zsugorodást lehetséges. Többféle változatban készíti a varroda, van, hogy cippzáras és van, hogy fixre varrt szettek érkeznek. Előre soha nem tudjuk, hogy melyik változat érkezik. És igen jól látod, egy lehetnyi keskeny fodor is díszíti a terméket, ami a párna körül és a paplan felső részén fut végig.

*Csodarét ágynemű szett 2 részes babaágynemű csomagunk különleges választás. Ahogy a vásárlóink jelezték, olyan kis finom az anyaga, kellemes és jó érzés rá nézni. És valóban, nagyon szép kis darab, egyedi és különleges. Ha szereted az apróbb mintákat a nagy minták helyett, akkor ez a darab jó választás. Ha most behunyod a szemed, és ha a virágokra gondolsz, akkor biztosan eszedbe jutnak azok az illatok, amelyeket a virágokhoz párosítunk. Mindezekhez jön még egy kis nyári fuvallat, egy lehetnyi báj és szépség. Ezt nyújtja neked ez a szett.

Válassz hozzá, még csodaszép kiegészítőket, nem fogod megbánni. Főleg a púderes, a bézs és fehér árnyalatokkal passzol.

Minden héten küldjük a varrodának a rendelést, és mindig rendelünk plusz darabokat. Mégis, mire megérkezik a szállítmány, van, hogy az összeset eladjuk, így a türelmedet kérem. Ha nem találod készleten ezt a darabot, akkor várni kell rá 2-3 hetet.