Leírás

*Dusty rose ágynemű szett 2 részes

Mit tudj róla?

Csodaszép, apró virágmintával készült 2 részes ágynemű garnitúra bébiknek, kb. 100×75 cm-es paplannal + 30×40 cm-es párnával. Anyaga 100 % bőrbarát, ökotexes pamut. Designer anyag. Mosógépben mosható és vasalható. Az anyagok tulajdonságait figyelembe véve, gyártói közlés alapján mosás után +/- 2% zsugorodást lehetséges. Többféle változatban készíti a varroda, van, hogy cippzáras és van, hogy fixre varrt szettek érkeznek. Előre soha nem tudjuk, hogy melyik változat érkezik.

*Dusty rose ágynemű szett 2 részes babaágynemű csomagunk különleges választás. Ahogy a vásárlóink jelezték, olyan kis finom az anyaga, kellemes és jó érzés rá nézni. És valóban, nagyon szép kis darab, egyedi és különleges. Ha szereted az apróbb mintákat a nagy minták helyett, ami egy kicsit púderesebb árnyalatú, akkor ez a darab jó választás. Ha most behunyod a szemed, és a rózsára gondolsz, akkor biztosan eszedbe jutnak azok az illatok, amelyeket a rózsához párosítunk. Mindezekhez jön még egy kis nyári fuvallat, egy lehetnyi báj és szépség. Ezt nyújtja neked ez a szett.

A szett színben harmonikus darabjait, a kollekció teljes kínálatát ide kattintva tudod megnézni. Válassz hozzá, még csodaszép kiegészítőket, nem fogod megbánni. Főleg a púderes árnyalatokkal passzol.

Minden héten küldjük a varrodának a rendelést, és mindig rendelünk plusz darabokat. Mégis, mire megérkezik a szállítmány, van, hogy az összeset eladjuk, így a türelmedet kérem. Ha nem találod készleten ezt a darabot, akkor várni kell rá 2-3 hetet.