Leírás

*Dusty rose ágynemű szett 2 részes

Mit tudj róla?

Csodaszép mintával készült 2 részes ágynemű garnitúra 100×75 cm-es paplanhuzattal és paplannal + 30×40 cm-es párnával és párnahuzattal. A hutazok cippzárosak. Anyaga 100 % bőrbarát, őkotexes pamut anyag. Mosógépben mosható és vasalható. Az anyagok tulajdonságait figyelembe véve, gyártói közlés alapján mosás után +/- 2% zsugorodást lehetséges.

Miben másabb, mint a velvet változat?

Abban, hogy ez tényleg ágynemű. Párnát, paplant és ezekhez a darabokhoz huzatot tartalmaz. A termékek egyik fele mintás pamut, a másik fele egyszínű pamut anyag. Ez színben harmonizál a termék mintás színével. Többféleképpen használhatod. Például, a paplan egyszínű oldalát mondjuk a kispárna mintás felével kombinálod, vagy éppen fordítva használod. Így többféle színvilágot teremthetsz a baba szobájába. A terméket nem túl széles csodaszép fodor díszíti, így biztos vagyok benne, hogy szerelem lesz első látásra. Ajánlom hozzá egyszínű, de színben harmonikus rácsvédőnket, így egy 3 részes ágyneműgarnitúrátok lesz a szettből.

*Dusty rose ágynemű szett 2 részes babaágynemű csomagunk különleges választás. Ahogy a vásárlóink jelezték, olyan kis finom az anyaga, kellemes és jó érzés rá nézni. És valóban, nagyon szép kis darab, egyedi és különleges. Ha szereted az apróbb mintákat a nagy minták helyett, ami egy kicsit púderesebb árnyalatú, akkor ez a darab jó választás.

A szett színben harmonikus darabjait, a kollekció teljes kínálatát ide kattintva tudod megnézni. Válassz hozzá, még csodaszép kiegészítőket, nem fogod megbánni.

Minden héten küldjük a varrodának a rendelést, és mindig rendelünk plusz darabokat. Mégis, mire megérkezik a szállítmány, van, hogy az összeset eladjuk, így a türelmedet kérem. Ha nem találod készleten ezt a darabot, akkor várni kell rá 2-3 hetet.