Leírás

*Dusty rose újszülött álom szett fodros + bónusz szívpárnával

Egy csodaszép alapcsomagot ajánlok a figyelmedbe, egy kollekció apró darabkáit, melyek szükségesek egy kisbaba érkezésekor.

Nézzük mi is van a csomagban:

1 db 2 részes 100 % ökotexes pamutból készült ágynemű szett kifejezetten újszülötteknek. A párna 30×40 cm-es, a paplan 75×100 cm-es. Mosógépben mosható és vasalható is.

1 db ugyanolyan színvilágú pólya, ami 100% ökotexes pamutból készült darab, mely fontos kelléke a babaszobának és a kisbaba első időszakának. Tépőzár nincs rajta. Találsz a csomagban egy megkötőt, és ezzel a megkötővel alakítod át pólyává. A megkötő a pólya tetején masnit képez, és olyan magasságba tudod megkötni, amilyen magasságban szeretnéd. Azért szeretik, mert a hagyományos, megkötős pólyával ellentétben, ezt a terméket, ha már nem tölti be a pólya funkcióját, akkor egy vastagabb takaróként lehet használni. Nincs rajta semmilyen zavaró tényező, ami akadályozná a takaró funkciót. Mérete 75×75 cm.

1 db 180 x 30 cm-es színben harmonikus fodros rácsvédő, melyet megkötők segítségével rügzíthesz a rácsos kiságyra.

1 db színben harmonikus lepedő, amely tökéletesen illeszkedik a 60×120 cm-es és a 70×140 cm-es kiságyakra. Gumis kivitelezés, nem bolyhosodó jersey anyagból van, fogjátok szeretni.

1 db fodorral ellátott szív párna, mely dekorációként szolgál. Mérete 40 cm. Ez a mi bónusz meglepetésünk neked, mert ezt a csomagot választod.

Ahogy a vásárlóink jelezték, olyan kis finom az anyaga, kellemes és jó érzés rá nézni. És valóban, nagyon szép kis darab, egyedi és különleges. Ha szereted az apróbb mintákat a nagy minták helyett, ami egy kicsit púderesebb árnyalatú, akkor ez a darab jó választás.

*Dusty rose újszülött álom szett fodros + bónusz szívpárnával csomagunk tökéletes választás egy újszülött kisbaba számára.

A szett színben harmonikus darabjait, a kollekció teljes kínálatát ide kattintva tudod megnézni. Válassz hozzá, még csodaszép kiegészítőket, nem fogod megbánni.

Minden héten küldjük a varrodának a rendelést, és mindig rendelünk plusz darabokat. Mégis, mire megérkezik a szállítmány, van, hogy az összeset eladjuk, így a türelmedet kérem. Ha nem találod készleten ezt a darabot, akkor várni kell rá 2-3 hetet.

 

Érdekelhetnek még…