Leírás

Mintás erdei rókica csomag

Mintás erdei rókica csomagunk a természeti mintákat kedvelőknek készült. Ha te is szereted azokat a babás textiliákat, amelyek az erdei hangulatot varázsolják hozzád, és egy cseppnyi bájjal is fűszerezve vannak, akkor ez a csomag neked, pontosabban kisbabádnak készült.

A 100% pamutból készült csomag részei:

1 db 2 részes babaágynemű. Bébi méret, a takaró kb. 100×75 cm-es, a párna kb. 30×40 cm-es. Töltettel vagy más szóval egy vékonyabb béléssel ellátott, ágyneműként használható. Ez a csomag csodaszép, a minta gyerekkorunkba repít minket vissza. Gondold csak végig…Biztos téged is elvittek a szüleid egy kirándulásra. Láttad azt a különleges világot. Mesébe illő, teljesen elvarázsol minden embert. Az egyik legcukibb garnitúránk, amely neked is melegséget fog a szivedbe csempészni, amint kinyitod a csomagot.

1 db lepedő. Gumis kivitelezés, színben harmonizál a szettel. Illeszkedik a 60×120 cm-es és 70×140 cm-es babaágyra.

1 db babafészek. Ugyanazzal mintával készült, mint az ágynemű. Csodás összeállítás.Mosógépben 30 fokon mosható. Gyorsan szárad, a szövet 100 % pamut. Vasalni nem szükséges. Mosást követően ajánlom, hogy rázd ki, igazgasd el, simits, ahol szükségesnek látod. Méretek / méretek a pamutzsinór megkötése után: hossza: 90-88 cm, szélessége: 50-52 cm, fekvőfelület: kb. 65*35 cm Ami fontos még, hogy nem zizeg, teljesen hangtalan darabról van szó.

2 db fehér textilpelenka. 

Ha véletlenül elfogy, és rendelhető a státusza, akkor a szállítási idő kb. 3-5 hét.