Leírás

Falmatrica – mackók 100×100 cm-es

Falmatrica – mackók 100×100 cm-es termékünk, egyedülálló öntapadó fali matrica, mely gyönyörű dísze lesz a babaszobának. Sőt, azt is elárulom, hogy van egy csodálatos álomszobánk, ahol ugyanaz a minta szerepel a babaágyneműn, mint ezen a falmatricán. Nézd csak, itt találod. Az Iga Wais által tervezett mackók minta, a természetet kedvelők között nagyon népszerű. Különleges választás.  Most képzeld el, hogy egy csodálatos erdőben sétálsz, ahol meleg, természetes szinek és hangulatok vesznek körbe. Ezt fogja neked nyújtani ez a termék. Imádni fogod minden kis részletét. E mellé a termék mellé csoportosítottuk azokat a színben harmonikus kiegészítőket, amelyek segítségével egy igazán különleges kis birodalmat tudsz varázsolni kisbabád birodalmába. Egy függő baldachin, egy pólya, egy ágynemű,és babafészek…..Bármelyik kiegészítő mellett is döntesz, tudom, hogy imádni fogod minden egyes darabját. Fedezd fel őket!

Mérete: 100 × 100 cm.

Vízálló, kiváló minőségű öntapadó fóliából készült. Sikeresen lefedheted vele a falakat és a bútorokat, vagy más sík felületekre is ráhelyezhető (ajtók, üveg). A matricákat lézeres pontossággal vágják, csodaszép kiegészítői lehetnek a babaszobának.

Hova ragaszthatod?

Szinte bármilyen sík felületre, ami pormentes, zsírmentes és tisztított. Használat előtt érdemes portalanítani a felületet, az ablakot megpucolni, a bútort áttörölni egy nedves kendővel.

Fontos, hogy tud, ha nem találod éppen készleten ezt a terméket, akkor várnod kell rá. A szállítási időt előreláthatólag 3 hétre írom, ennyi idő alatt szinte minden megérkezik. Ahogy kapjuk az infot a készítőnktől, tájékoztatunk téged.