Leírás

Falmatrica – nyuszik 100×100 cm-es termékünk, egyedülálló öntapadó fali matrica, mely gyönyörű dísze lesz a babaszobának. Uniszex mintája véget pedig kisfiúknak és kislányoknak is tökéletes választás. Biztos vagyok benne, hogy találsz hozzá nálunk olyan kiegészítőket, amelyek segítségével igazi álom birodalmat varázsolhatsz a kisbabádnak. Mi a bézs, a fehér, a mustár és a zöld szineket javasoljuk hozzá. Sőt, azt is elárulom, hogy a babatextilia ugyanazt a mintát tartalmazza, ami a falmatricán is megtalálható. Fedezd fel ezt a csodaszép álomszobát! Kattints ide érte.

Tudtad? Ezt az álomszobát elsősorban az erdei világ ihlette. Magát az ágyneműt Iga Wais művész tervezte, ez jelenik meg a textilen, és a hozzá szorosan kapcsolódó falmatricán is. Világos, finom árnyalatok, egy leheletnyi bájjal fűszerezve! Huncut, mókás, vidám, meseszerű, és rendkívül kedves. Imádni fogjátok minden egyes darabját! Van olyan vásárlóm, aki megírta, hogy a kisfia minden egyes nyuszinak nevet adott, így az egész erdei világhoz, egy nagyszerű kalandot is tudtak párosítani. Történetet, mesés dolgokat tudsz ezzel a termékkel elmesélni a gyerkőcnek. Gyakorlatilag olyan ez a termék, mint egy nyitott meséskönyv. Használd a fantáziád bátran!

Mérete: 100 × 100 cm.

Vízálló, kiváló minőségű öntapadó fóliából készült. Sikeresen lefedheted vele a falakat és a bútorokat, vagy más sík felületekre is ráhelyezhető (ajtók, üveg). A matricákat lézeres pontossággal vágják, csodaszép kiegészítői lehetnek a babaszobának. Mindenkéépen fontosnak tartom megemlíteni, hogy előtte a felületet, ahova szeretnéd felrakni őket, érdemes portalanítani, megtisztítani az esetleges szennyeződésektől.

Hova ragaszthatod?

Szinte bármilyen sík felületre, ami pormentes, zsírmentes és tisztított. Használat előtt érdemes portalanítani a felületet, az ablakot megpucolni, a bútort áttörölni egy nedves kendővel.

Fontos, hogy tud, ha nem találod éppen készleten ezt a terméket, akkor várnod kell rá. A szállítási időt előreláthatólag 3-5 hétre írom, ennyi idő alatt szinte minden megérkezik. Ahogy kapjuk az infot a készítőnktől, tájékoztatunk téged.