Leírás

Filibabba baba napszemüveg – banana

Filibabba baba napszemüveg – banana, szerelem lesz első látásra! Imádni fogjátok, mert annyira cuki! És persze imádják a picik is, mert annyira trendi, menő és még sorolhatnám.

Lila-mint a hanga; narancssárga-mint a homoktövis, türkiz, mint az óceán egy napsütéses nyári napon! Ezeket a szuper menő Filibabba napszemüvegeket az északi természet inspirálta. (És ez elképesztő jól sikerült)

Újrahasznosított óceáni műanyagból készült napszemüvegünk tökéletesen illeszkedik a kicsik gyengéd bőréhez, és lágyan fekszik az apró orrocskákra. A menő, enyhén túlméretezett dizájn többféle színben kapható, amelyek minden vagány lurkóhoz szuperül passzolnak. A rugalmas anyagnak köszönhetően ez a szemüveg épségben marad a legvadabb babakezekben is! UV 400-as lencsével rendelkezik, ha túl szorosnak érzed a szárak csavarját, lehet rajtuk lazítani.

Sőt, azt is elárulom, hogy egy csodaszép karton tokban küldik. A dobozka egy fenntartható erdőgazdálkodás újrahasznosított darabja, melyet a dán cég feliratoz. A dobozkában foglal helyet ez a cuki napszemüveg, egy csinos kis szemüvegtokban, arany felirattal. Ez a tok olyan anyagból készül, amit nyugodtan használhatsz a szemüveg tisztitására. Ugyanolyan az anyaga, mint a szemüvegtisztító kendők anyaga. Szóval pikk-pakk és kész is vagy a tisztítással, ha foltos lenne a lencse.

Esztétikus és szép dobozkája miatt ajándéknak is tökéletes. Csak köss rá egy masnit, és kész is vagy. Akinek szánod, biztos, hogy örülni fog neki.

Nem érdemes kihagynod: bármit rendelsz az oldalunkról, ne felejtsd el az egyik kis szemüveget is a kosaradba tenni.

Ha véletlenül elfogyna ez a szín, az utánpótlás 2-3 nap alatt ideér, gyorsan fogjuk neked küldeni. Így ha rendelhető státuszban látod éppen, akkor sem kell aggódj, mert pár nap alatt nálad is van bármelyik szín.