Leírás

Fisher Price zenélő forgó – nyugtató égbolt

Fisher Price zenélő forgó – nyugtató égbolt termékünk, a legkisebbek álomba ringatását szolgálja. A baba hallása már születésekor szinte teljesen tökéletes, sőt talán a felnőttekhez képest túl „kifinomultnak” is mondható. Éppen azért, hogy védjük a fülecskéjét, ezek a zenélő forgók nem hangosak, kellemes dallamokat, természet hangokat, lágy melódiákat is játszanak. A kedves kis figurák mosolyt csalnak a pici arcocskájára, kedvesen beszélget velük a baba, mindig új és új más és más részletet fedez fel a termékek kis figurái között. A zene közben a forgó körbe forog.Biztos vagyok benne, hogy szeretni fogjátok. Általában a legtöbb kiságyra felszerelhetőek.

Ajánlom hozzá valamennyi álomszobánkat. Itt találod őket, tökéletesek bármelyik zenélő forgó számára. Az álomszobák kategóriánkban egyébként csodaszép  darabokkal és azok kiegészítőivel találkozhatsz. Kollekciókba is rendeztük őket, hogy könnyebben tudj válogatni a kiegészítő, színben harmonikus darabok között. Különleges szinek, vidám minták, paszteles árnyalatok, egyedi design, és nem utolsó sorban prémium minőség jellemzi őket. Válaszd ki azt a színvilágot, amelyiket szeretnéd! Mit érdemes még tudni róluk? Az álomszobák kategória termékeinek egy részét, művészek által tervezett minták ihlették. Ezeket főként az ágyneműkön látod. A többi kiegészítő színben harmonikus, mindegyik darab kiegészíti egymást.

További jellemzői:

Ez a forgó szuper választás, mert hosszú ideig használható darabról van szó. A forgó érzékeli a baba hangját, és automatikusan bekapcsol rá, a benne található szenzorok miatt. Sőt, ha már nem tölti be a forgó funcióját, a felhő használható külön is, mint fényforrás. Széles alsó rész miatt komódra, pelenkázószekrényre rakható. 3 db AA elemmel működik. Méretei: 38 x 21 x 55 cm