Leírás

Egy különleges csomagot mutatok neked…. Mindent megtalálsz benne, így egy gyönyörű babaszobát tudsz varázsolni a picurkád birodalmában. A termékek mindegyike 100 % pamutból, ökotexes pamutból készült, és tökéletesen illeszkedik, mind a 60×120 cm-es, és mind a 70×140 cm-es babaágyba.

A csomag az alábbi termékeket tartalmazza:

1 db 5 részes nagy paplanos ágynemű (bébipárna: 30×40 cm, nagypaplan: 90×135 cm, fejvédő: hossz: kb 200 cm, oldalfülek: 27 cm magasak, a középső ív: kb 40 cm magas, baldachin: magassága: 140 cm , szélessége: 200 cm, zsebes tartó)

Miben másabb, mint a “hagyományos” babaágynemű?

A szövet Spanyolországból érkezik, luxus minőségű, megkapta az ökotexes besorolást. A takaró hátoldala pamutszatén. A fejvédők enyhén tömöttek, úgy néz ki, mintha párnákat varrnánk össze egymással. Ezt a párnás érzetet kelti a szemlélőben az is, hogy sötét-és világos pöttyös párnák váltakoznak egymás után. A sötét párnán egy finom díszcsík is található. A takaró eleje is csak pöttyös, a felső része világos, erre került a hímzés is. Az egész újszerű, érdekes, lágy, harmonikus és exkluzív.

Amikor végigsimítod a kezeddel, érzed a szövet lágyságát, finomságát. Ezekkel a takarókkal tényleg be lehet takarni a babát. Enyhén bordázott felülete igazán különlegessé a teszi. A fotón ez nem látszik, de érezni fogod, amikor kinyitod a csomagot.

1 db kókuszpólya

A hagyományos pólyának egy modernebb változata. A kókuszrost lemez egyenesen tartja a baba gerincét felemeléskor, és jó szellőzést biztosít, élettani hatása pedig köztudottan jó az újszülöttnek. Mérete: 70×70 cm.

A kókuszpólyának nagyon egyszerű a használata. Beleteszed a babát, felhajtod a lábrésznél, oldalsó részeivel betakarod a kis csöppséget, rögzíted a tépőzárat, és még van rajta egy második biztonsági elem: egy kötő is. Ha mosni szeretnéd, egy mozdulattal el lehet távolítani a kókuszbetétet a hátoldalon található tasakból, és máris mosható.

Ha már kinőtte a baba, a kókuszbetétet távolítsd el belőle és használható hempergőként, takaróként vagy a pelenkázó lapra puha, meleg alátétnek.

1 db baba-mama párna

Ez egy többfunkciós párna, mivel nemcsak a szoptatás ideje alatt nyújt segítséget az anyukának, hanem mert később babafészekként is funkcionál.

1 db 70×140 cm-es falvédő

Béléssel ellátott, jó vastag. 4 db nagy zseb található rajta, amelyekben különféle dolgokat tárolhatunk. Később, amikor a gyerkőc már nagyobb, igazi különleges eleme lesz a gyerekszobának, hiszen apró “kincsek” tárolására is tökéletes.

1 db 100 % ökotexes pamut lepedő, melynek színe harmonizál a csomaggal

Tökéletesen illeszkedik minden babaágyba (60×120 cm-es, 70×140 cm-es)

 

1 db baldachint tartó vas

A csomag szállítási ideje, ha nincs készleten 7-10 nap. Ezt rendeléskor vedd figyelembe!