Leírás

A Rotho Babydesign TOP fürdető kádja anatómiai és ergonómiai szempontból is tökéletesen megtervezett és kivitelezett babakád. Kényelmes használat mind a babának, mind a szülőknek! Biztosan te is találkoztál már olyan babakádakkal, amelyek rendkívül puhák voltak, nagyon meghajlottak, deformálódak a súly alatt, legyen az fürdővíz, vagy csak egyszerűen a baba súlya. Nos, elárulom neked, hogy ez a kád nem tartozik ebbe a kategóriába, és rögtön érezni is fogod a különbséget, amint kinyitod a csomagot. Erről a babakádról ódákat tudnék neked zengeni, hogy mennyire klassz, és szuper jó, és tudom, hogy te is így fogsz vélekedni róla már az első kézhezvételtől számítva. Imádni fogod!

Miért?

A fürdetés több, mint csupán tisztálkodás, segíthet a napi rutin kialakításában, az apa-gyermek kapcsolat kiépítésében és kellemes időtöltés lehet a babának, szülőknek egyaránt. Ez egy olyan kád, melynek mindkét oldala egyformán használható. Az egyik része újszülött fürdetéshez, a másik része pedig ülőfürdéshez. Az ülőfürdő résznek csúszásmentes aljzata van. Az újszülött részre szűkítő is rakható, a még kényelmesebb fürdetés érdekében. Erről érdeklődhetsz nálunk, a komplett fürdető szettek tartalmazzák ezt a szűkítő babatartót.

Mindezeken túl:

  • Kartámasz a szülőknek a kiszélesített külső íven. Imádni fogja még a párod is. A férfiak alkarja is kényelmesen elfér rajta, de a baba kis pancsjátéka, hajkeféje is ráhelyezhető.
  • Szappantartó a kiszélesített külső íven
  • Beépített dugó és nyílás a vízleeresztő csőnek. Ezt külön tartozékként tudom megrendelni tőlünk, kifejezetten ehhez a kádhoz való. Persze e nélkül is leengedhető a víz a kádból, de ez azért segít neked, hogy célirányosan a lefolyóba vezéreld a kádvizet.
  • Magas minőségű alapanyagokból készült, hogy hosszú ideig használható legyen. Ezt rögztön érezni is fogod, amint kinyitod a csomagot. Ez a kád stabil, erős, masszív és nem utolsó sorban még szép is!
  • Mérete tökéletes: 76 x 46 x 32 cm. Persze lehet kapni ennél nagyobb kádakat is, de majd meglátod, hogy mire a babád már ül és aztán feláll, és indulni akar ki a kádból, addigra már a nagyobb, felnőtt kádba fogod rakni, vagy a zuhany alatt fogod fürdetni.
  • Németországban gyártott termék, így biztos lehetsz benne, hogy profi minőséget kapsz.

Általában van készleten, ha véletlenül elfogyna, akkor rendelünk neked belőle. Előreláthatólag 1 hét a szállítási idő.