Leírás

Gyönyörű piké, enyhén bordázott garnitúra, amely varázslatosan szép. Elsősorban a paszteles árnyalatokat kedvelőknek ajánlom szeretettel. Lágy, finom harmonikus színek és kiegészítők jellemzik.

Miben másabb, mint a “hagyományos” babaágynemű?

A szövet Spanyolországból érkezik, luxus minőségű, megkapta az ökotexes besorolást. A takaró hátoldala pamutszatén. A fejvédők enyhén tömöttek, úgy néz ki, mintha párnákat varrnánk össze egymással. Ezt a párnás érzetet kelti a szemlélőben az is, hogy sötét-és világos pöttyös párnák váltakoznak egymás után. A sötét párnán egy finom díszcsík is található. A takaró eleje is csak pöttyös, a felső része világos, erre került a hímzés is. Az egész újszerű, érdekes, lágy, harmonikus és exkluzív.

Amikor végigsímitod a kezeddel, érzed a szövet lágyságát, finomságát. Ezekkel a takarókkal tényleg be lehet takarni a babát. Enyhén bordázott felülete igazán különlegessé a teszi. A fotón ez nem látszik, de érezni fogod, amikor kinyitod a csomagot.

100 % pamutból készült hálózsák kicsiknek és nagyoknak. A variációkban találod a méretet, és kérheted béléssel vagy bélés nélkül.

Ha a termék nincs készleten a szállítási határidő 1 hét.

Hogyan nyílik?

Felső részén az egyik oldalon patentos, alsó része cippzáras. Nagyobb méreteknél a varroda fenntartja a jogot magának arra, hogy elöl cippes változatban készítse el a terméket. Ezt kérlek rendeléskor vedd figyelembe.

Miért jársz vele jól?

Hálózsákjaink nappalra és éjszakára is tökéletes védelmet nyújtanak kisbabádnak. Neked pedig nyugodt éjszakákat jelentenek, mert nem kell éjjel többször is leellenőrizni, hogy nem csúszott-e le a takaró a kicsiről, nem gabalyodott-e bele, nincs-e túl melege?  Kellemes viselet az újszülöttnek, mert mindig melegen tartja a picit, optimális hőérzetet biztosítva. Alsó része széles, így nem akadályozza a gyerkőcöt a szabad mozgásban.

Jó, ha tudod, hogy a bélés nélküli modellek sem csak egy rétegűek, mert van egy belső puha réteg is a 100% pamut textil alatt, hogy a külső réteg varrásai, és esetleges hímzései ne zavarják és bántsák a babád bőrét. A béléssel ellátott típusok  kiegészülnek a két réteg közé varrt vatelin béléssel, ezeket hidegebb szobába, vagy hideg időben ajánljuk.

Ezeknek a hálózsákoknak a nagy előnye, hogy felső része nyitható, alsó pedig cippzáras, így akár ébren van, akár alszik a pici, a lehető legkisebb procedúrának tesszük ki öltöztetés, vagy tisztába tétel közben.

Rendelésre szállítjuk, szállítási idő 1 hét.

További információk

Méretek

56-68-as bélelt, 56-68-as bélés nélküi, 74-86-os bélelt, 74-86-os bélés nélküli, 92-104-es bélelt, 92-104-es bélés nélküli

Érdekelhetnek még…