Leírás

100 % pamutból készült hálózsák kicsiknek és nagyoknak. A variácókban találod a méretet, és kérheted béléssel vagy bélés nélkül.

Ha a termék nincs készleten a szállítási határidő 1 hét.

Hogyan nyílik?

Felső részén az egyik oldalon patentos, alsó része cippzáras. Nagyobb méreteknél a varroda fenntartja a jogot magának arra, hogy elöl cippes változatban készítse el a terméket. Ezt kérlek rendeléskor vedd figyelembe.

Miért jársz vele jól?

Hálózsákjaink nappalra és éjszakára is tökéletes védelmet nyújtanak kisbabádnak. Neked pedig nyugodt éjszakákat jelentenek, mert nem kell éjjel többször is leellenőrizni, hogy nem csúszott-e le a takaró a kicsiről, nem gabalyodott-e bele, nincs-e túl melege?  Kellemes viselet az újszülöttnek, mert mindig melegen tartja a picit, optimális hőérzetet biztosítva. Alsó része széles, így nem akadályozza a gyerkőcöt a szabad mozgásban.

Jó, ha tudod, hogy a bélés nélküli modellek sem csak egy rétegűek, mert van egy belső puha réteg is a 100% pamut textil alatt, hogy a külső réteg varrásai, és esetleges hímzései ne zavarják és bántsák a babád bőrét. A béléssel ellátott típusok  kiegészülnek a két réteg közé varrt vatelin béléssel, ezeket hidegebb szobába, vagy hideg időben ajánljuk.

Ezeknek a hálózsákoknak a nagy előnye, hogy felső része nyitható, alsó pedig cippzáras, így akár ébren van, akár alszik a pici, a lehető legkisebb procedúrának tesszük ki öltöztetés, vagy tisztába tétel közben.

Rendelésre szállítjuk, szállítási idő 1 hét.

További információk

Méretek

56-68-as bélelt, 56-68-as bélés nélküi, 74-86-os bélelt, 74-86-os bélés nélküli, 92-104-es bélelt, 92-104-es bélés nélküli