Leírás

Egy igazán különleges és csodaszép csomagot ajánlok most a figyelmedbe. Nagy kedvencek ezek a csomagok, hiszen minden olyan alap darab megtalálható benne, amivel ki tudjátok hozni a picit a kórházból.

Mit találsz a csomagban?

1 db kókuszpólyát. Tépőzár nincs rajta. A megkötő segítségével tudod megkötni, így a pólya felső részén egy csodás masni fog kialakulni.

1 db újszülött ruhácska szettet, 56-os méretben, amit a képen is látsz. Változatos csomagokkal dolgozunk, de mindegyik szett, kizárólag 100 % pamutból készül. Általában a minta a ruhácskán elegáns hímzéssel ellátott, de a nyomott mintás változatok is csodaszépek. Nem kell aggódnod, a mintákat jó sokszor teszteltük….Lebüfizték, foltos lett, de simán bírta a mosást és a vasalást is.

1 db fehér textilpelenkát is rejt majd a csomagod, melyet használhatsz a pólya belsejébe, teheted a pici feje alá, de az út közbeni büfiknél is a segítségedre lesz.

Plusz, a csomagba teszünk nektek egy eldobható pelust is, így minden olyan alap darab meglesz ebben a csomagban, amivel ki tudjátok hozni a picit a kórházból.

A csomagot bármelyik másik termékünkkel kiegészítheted, legyen az egy babapléd, egy kis játék az útra, vagy, amit szeretnél.

Ha éppen elfogyott a csomag, nem kell aggódnod, igyekszünk gyorsan pótolni, viszont várni kell rá, előreláthatólag 2-3 hetet.