Leírás

A több funkciós LUNKY kiságy egy olyan termék, amely éveken át veled lesz, hosszú ávon sokáig kihasználható darabról van szó.

Alvófelületét három magasság szerint állíthatjuk, és a kiságy járókává is alakítható, ezáltal gyermeked későbbi fejlődési szakaszaiban is hű társatokká válik.

A LUNKY kiságy biztonságos és kényelmes, minimalista designjának köszönhetően bármilyen beltér stílusának megfelel: ideális mind kisfiúk, mind kislányok részére.

Fenyőfából készült, amelyet tartósság és időtálló kialakítás jellemez. Alvófelülete 120×60 cm. Az ágy öko vízfestékkel lett lefestve, amely veszélytelen a gyermekek számára.

Biztonság:

A kiságy gyártása során veszélytelen, méreganyagot nem tartalmazó anyagokat használtak fel. Az ágy öko vízfestékkel lett lefestve, amely veszélytelen a gyermekek egészségének szempontjából. A keret lekerekített széleinek köszönhetően a gyermek még nagyobb biztonságban van, még akkor is, ha le-föl rohangál a szobában. Nincsenek éles sarkai, amelyek sérülést okozhatnának. Klasszikus farácsok minden oldalán a legfiatalabbak számára – a gyermek nem esik ki az ágyból, a rácsok pedig olyan távolságban lettek elhelyezve egymástól, hogy a gyermek ne dughassa közéjük a fejét. A termék megfelel az EN716 biztonsági normáknak.

Kényelem:

Az alvófelület 120x60cm – így több éven át hű társad maradhat! 3 magassági szint szerint állíthatjuk, azáltal még könnyebb beletenni vagy kivenni a kisbabát. A legalacsonyabb szint azon gyermekek számára ajánlott, akik már egyedül is fel tudnak állni, a legmagasabb csecsemők számára. A designos, falábak megkönnyítik az ágy alatti takarítást– nem kell ide-oda tologatni az ágyat!

Funkcionalitás:

Egyszerű, minimalista, skandináv design – természetes, magas minőségű fenyőfából. Univerzális ágy mind kisfiú, mind kislány szobájába megfelelő. Együtt nő a gyerekkel – ággyá alakítható nagyobb gyerekek számára. Gyors és könnyű összeszerelés.

Anyagok:

levehető oldalak: laminált bútorlap rácsok: fenyő állítható szerkezet: fenyő, keret: fenyő, festékkel lefestve,

Mérete: a termék méretei: 124x66x82,7 cm hosszabb oldala – 119,5 (hossz) x 64 (szél) cm rövidebb oldala – 70,5 (hossz) x 66 (szél) cm rács – 57,5 (hossz), a rácsok közötti távolság – 5,5 cm szerkezet: 120 (hossz) x 57,8 (szél) cm szabályozható oldal – 120 (hossz) x – 16,2 (szél) cm

A kiságy súlya: 12,75 kg

Születéstől számítva max. 120 cm-es gyermekek számára

A csomag mérete/súlya: 125,8 x 73,5 x 14 cm /14,75 kg

Matrac nélkül!