Leírás

Ez a csomag minimális darabszámú alap termékeket tartalmaz. Neked jelent könnyebbséget, míg bent vagy a babával a kórházban.

Nem akartunk túl sok darabszámmal rendelkező csomagot készíteni, inkább egy próbacsomagra számíts, ami a kórházi bent tartózkodás ideje alatt el is fog fogyni.

A csomag részei:

Eldobható alsónemű:

Az eldobható bugyikat elsősorban a szülés utáni időszakban lévő nők számára tervezték, amikor a megfelelő higiénia fenntartása rendkívül fontos. A bugyi kellemes anyagának köszönhetően szabadon szellőzik a test. A bugyi használata nem okoz irritációt, és a rugalmas gumiszalagok a derékban és az ágyékban nem nyomják a testet. Az első napokra ajánlom, amikor még bővebb a vérzés.
Méretek:

L méret: csípőméret kb. 96 cm

szülés után praktikus és higiénikus viselet

-kényelmes derékrész

5 db/csomag

Melltartóbetét:

24 db-os nappali és éjszaki melltartó betét. Kényelmes, nem dörzsöl.

Szülés utáni betét:

Anatómiailag sima, selymes és lélegző. Ne arra az extra vastag, gyűrődő, durva felületű betétekre számíts, ez kényelmes lesz, és nem ragad bele a gátsebbe.
A szülés utáni betét anatómiai alakja növeli a kényelmes viselést, diszkréciót és hatékony védelmet nyújt fekvő helyzetben is; a speciálisan hullámosított felület egyenletesen elosztja a folyadékot, megakadályozva, hogy a betét ragadjon és a bőr ne irritálódjon. Ezenkívül a ragasztószalagok lehetővé teszik a betét rögzítését a fehérneműhöz.
Az egészségügyi betét négy rétegből áll. A lélegző és az ultra puha belső réteg megkönnyíti a légáramlást, és biztosítja a friss érzést. Az abszorbens anyagot tartalmazó két réteg dupla zárat biztosít a nedvességnek, biztonságosan tartja a betét belsejében, és semlegesíti a kellemetlen szagokat. A fólia külső rétege megakadályozza a nedvesség szivárgását, védve az alsóneműt a szennyeződéstől.
A termék a szülés utáni nők számára készült. 
Eldobható, egyszer használatos termék. Kérjük, rendszeresen cseréld. javasoljuk, hogy a szülés utáni alsóneműt használja.
Tulajdonságok:
• a lélegző és az ultra puha belső réteg meggátolja a bőrirritációt
• további szuperabszorbens anyag irányítja a nedvességet a betétbe
• szuper nedvszívó anyag megköti a nedvességet és semlegesíti a szagokat
• a külső fólia réteg védi a fehérneműt a szennyeződéstől
• abszorpció 300 ml
• anatómiai kialakítású
• a hullámos felület egyenletesen elosztja a folyadékot
• kivételesen vékony
• öntapadó csíkok tartják a betétet a helyén

10db / csomag

 Ha a termék nincs készleten a szálíltási idő 7-21 nap importőri raktártól függően.