Leírás

Kötött takaró csavart dusty rose

Miért különleges választás?

Azért, mert ez egy különlegesen puha és szép, prémium minőségű takaró, mely bármelyik évszakban tökéletes választás. Az első takaró igazán fontos választás, hiszen a baba igazi barátjává válhat, amit nem csak alvás közben fog használni. Színvilágát úgy alakították ki, hogy bármelyik más hasonló árnyalatokkal rendelkező babaszoba termékkel passzoljon, így igazából harmonikus kiegészítője lehet a baba birodalmának. Ha épp sétát, vagy kiruccanást terveztek, a babapléd funkcióját is kiválóan betölti ez a szuper darab. Csak rakd be a hordozó alá vagy a mózesbe és már indulhattok is.

Gyengéd kézi, vagy gépi mosás megengedett max. 30 fokos vízben, enyhe tisztítószerrel, amely nem tartalmaz fehérítőt vagy klórt. Ne vasald! Fektetve szárítsd, ne tedd be szárítógépbe. Radiátorra, vagy közvetlen hőforrásra ne helyezd rá. Biztos lehetsz benne, hogy szép, és praktikus terméket választasz a babádnak. A fotók fedik a valóságot, sőt, élőben még szebb ez a termék mint a képen. Ezt vásárlóink írták nekünk.

Mérete: 80×105 cm

Összetétele: 100 % pamut

Ajánlom hozzá például a rózsa álomfogó kollekcióját —>>>

Kötött takaró csavart dusty rose …Ha szereted a kötött dolgokat!

És a szine… Nos igen! Azt nagyon nehéz leírni, hogy milyen, mert soha nem kapjuk kétszer ugyanazt az árnyalatot. Nem bézs, de nem is melange szürke. A kettő között van. Olyan bézses szürkés a szine, de csodaszép! Biztos vagyok benne, hogy szeretni fogjátok!

Fontos info: igyekszünk raktáron tartani ezt a színt, de tudjuk, hogy nagy kedvenc lesz, így ha véletlenül nem találod készleten, és rendelni tudunk még mi is belőle, akkor kérlek vedd figyelembe, hogy kb. 2-3 hét mire megérkezik.