Leírás

Kötött takaró légies felhőkék

Miért különleges választás?

Igazság szerint elfogult vagyok ezzel a színnel, mert nekem az egyik kedvenc szinem a kék. Lehet azért is, mert fiús anyuka vagyok, de ezt a babatakarót imádom! Csodaszép kék szine van! Amikor felnézel az égre, és látsz egy olyan kék árnyalatot, ami melegséggel tölti meg a szived, nos ,ez olyan. Ráadásul ez egy különlegesen puha és szép, prémium minőségű takaró, mely bármelyik évszakban tökéletes választás. Az első takaró igazán fontos választás, hiszen a baba igazi barátjává válhat, amit nem csak alvás közben fog használni. Színvilágát úgy alakították ki, hogy bármelyik más hasonló árnyalatokkal rendelkező babaszoba termékkel passzoljon, így igazából harmonikus kiegészítője lehet a baba birodalmának. Ha épp sétát, vagy kiruccanást terveztek, a babapléd funkcióját is kiválóan betölti ez a szuper darab. Csak rakd be a hordozó alá vagy a mózesbe és már indulhattok is.

Gyengéd kézi, vagy gépi mosás megengedett max. 30 fokos vízben, enyhe tisztítószerrel, amely nem tartalmaz fehérítőt vagy klórt. Ne vasald! Fektetve szárítsd, ne tedd be szárítógépbe. Radiátorra, vagy közvetlen hőforrásra ne helyezd rá. Biztos lehetsz benne, hogy szép, és praktikus terméket választasz a babádnak. A fotók fedik a valóságot, sőt, élőben még szebb ez a termék mint a képen. Ezt vásárlóink írták nekünk.

Mérete: 80×105 cm

Összetétele: 100 % pamut

Ajánlom hozzá például a vonat kollekció csodaszép darabjait —>>>

Kötött takaró légies felhőkék …. Ha szereted a kötött dolgokat!

Fontos info: igyekszünk raktáron tartani ezt a színt, de tudjuk, hogy nagy kedvenc lesz, így ha véletlenül nem találod készleten, és rendelni tudunk még mi is belőle, akkor kérlek vedd figyelembe, hogy kb. 2-3 hét mire megérkezik.