Leírás

Lepedő pasztel meleg krém

Mit kell tudni erről a darabról?

Paszteles, krémes árnyalat. Szeretni fogjátok, tudom előre. Ez a szín sokféle választással rendelkezik. Elég unisex szín, jól kombinálható bármelyik babatextillel.

Egyszínű gumis szélű jersey lepedő, mely illeszkedik a 60×120 cm-es és 70×140 cm-es kiságyakra. Mosások után tartja a színét és a formáját, és több év visszajelzései alapján nem is szokott bolyholódni. A guminak köszönhetően a helyén tartja a lepedőt, ami tökéletesen illeszkedik a matracokhoz, ágybetétekhez. A színe harmonizál a babaszobák szineivel, így tökéletes választás számotokra.

Melyik babaszobához ajánljuk?

Unisex szín, bármelyik szobához választhatod, akár második lepedőként. A nálunk kapható babaágyneműk közül én a woodland zöld szetthez, a paszteles állatkák kollekciójához biztos őt választanám egyik lepedőnek. Harmonikusan ki fogja egészíteni ezeken a textileken lévő szineket.

Miért? Nézzük meg a woodland zöld ágyneműt….Különleges, mély dzsungelzöld ágynemű. Az állatkák rajta sötétebb és pasztelesebb barna árnyalatokat kapták. Erdei hangulatot sugároz, melyet ez az árnyalatú lepedő tökéletesen kiegészít.

Elegáns, visszafogott, gyöngyházas, vagy matt fényben nagyszerűen illeszkedik tompább kontrasztjaikhoz. Ugyanakkor a merészebb szint választok előszeretettel rendelik a szürke, fehér, rózsaszínes árnyalatú lepedők mellé. A paszteles állatkák ágyneműnél pedig ez a szín visszaköszön. Cuki kis figurái, a bézses nyuszi és a bagoly szeretet szine ez a szín.

Lepedő pasztel meleg krém…..A krémes árnyalatokat kedvelők kedvenc színe!

Ha véletlenül nincs készleten igyekszünk gyorsan beszerezni, kb. 5-7 nap mire megjön.