Leírás

Lepedő vidám felhős kék

Mit érdemes tudni róla?

Csodaszép és különleges kék színárnyalat. Melegséget, vidámságot sugároz. Olyan jó érzés végigsimítani rajta. Amikor egy csodás napon felnézel az égre, és látsz egy meleg, vidám kék árnyalatot, na olyan a színe. Nekem nagyon tetszik. Bár lehet, hogy elfogult vagyok, mert nekem is fiam van, mindenesetre biztos, hogy ezt a halvány felhőkék lepedőt választanám egyik alternatívának, ha most kellene a babaszobáját kialakítani.

Igazából ez egy egyszínű gumis szélű jersey lepedő, mely illeszkedik a 60×120 cm-es és 70×140 cm-es kiságyakra. Mosások után tartja a színét és a formáját, és több év visszajelzései alapján nem is szokott bolyholódni. A színe harmonizál a babaszobák szineivel, így tökéletes választás számotokra.

Melyik babaágyneműhöz, melyik álomszobához passzol?

Elsősorban a kisfiús, kékes darabok kedvelik maguk mellett ezt a színt. A vonat kollekciónk és a tengeri kaland színei között érzi jól magát. Csak kattints a kék betűre és máris a kollekcióknál találod magad. Ezekkel tökéletes választás lesz. Sőt a pasztelesebb árnyalatokkal is kombinálhatod. Akár a szürke tollak, vagy a pasztel állatkák kollekció darabjai is szeretni fogják.

A kék nyugodtságot, harmóniát, békét sugároz. Földünk színe a kék.

Lepedő vidám felhős kék…. Tökéletes lepedő választás ott, ahol kisfú érkezését várják!

Ha véletlenül nincs készleten igyekszünk gyorsan beszerezni, kb. 5-7 nap mire megjön.