Leírás

*Madarak ágynemű szett big

Mit tudj róla?

Csodaszép mintával készült 2 részes ágynemű garnitúra 100×135 cm-es paplanhuzattal és paplannal + 40×60 cm-es párnával és párnahuzattal. A hutazok cippzárosak. Anyaga 100 % bőrbarát, őkotexes pamut anyag. Mosógépben mosható és vasalható. Az anyagok tulajdonságait figyelembe véve, gyártói közlés alapján mosás után +/- 2% zsugorodást lehetséges. Ajánlom hozzá egyszínű, de színben harmonikus rácsvédőnket, így egy 3 részes ágyneműgarnitúrátok lesz a szettből.

Kinek javasoljuk?

Igazából bármelyik kislánynak és kisfiúnak. Méreténél fogva, sokáig kihasználható darabja lesz a baba szobájának. Újszülött kortól egészen kisiskolás korig ideális választás. Újszülöttnek elsősorban a kisebb méretű változatát javasolnám, de vannak olyan családok, akik inkább e mellett a méret mellett teszik le a voksukat. A döntés a te kezedben van. A termékek egyik fele mintás pamut, a másik fele egyszínű pamut anyag. Ez színben harmonizál a termék mintás színével. Többféleképpen használhatod. Például, a paplan egyszínű oldalát mondjuk a kispárna mintás felével kombinálod, vagy éppen fordítva használod. Így többféle színvilágot teremthetsz a baba szobájába.

*Madarak ágynemű szett big csomagunk különleges választás. Ha szereted a tavasz beköszöntét, vagy az őszi hónapok szerelmese vagy, ez a szett szerelem lesz első látásra. A kedves kis vörösbegy, a pirosas, barnás árnyalatok mindenkit magával ragadnak. Melegséget, fényt, szeretet varázsolnak a baba szobájába. Biztos vagyok benne, hogy ideális választás lesz számotokra, a webshopban nagy kedvenc. Kislányoknak és kisfiúknak is rendelik, igazából unisex darab. Szineiből adódóan fehér és bézs/barna kiegészítőket ajánlok hozzá.

A szett színben harmonikus darabjait, a kollekció teljes kínálatát ide kattintva tudod megnézni. Válassz hozzá, még csodaszép kiegészítőket, nem fogod megbánni.

Minden héten küldjük a varrodának a rendelést, és mindig rendelünk plusz darabokat. Mégis, mire megérkezik a szállítmány, van, hogy az összeset eladjuk, így a türelmedet kérem. Ha nem találod készleten ezt a darabot, akkor várni kell rá 2-3 hetet.