Leírás

Mini táncoló rágómaki – narancs

Mini táncoló rágómaki – narancs termékünk egy csodálatos darab!

Mit érdemes tudni róla?

A Matchstick Monkey Mini Táncoló Rágómaki egyedi formájával és különleges színeivel azonnal a pici kedvence lesz, hosszú karjai és lábai még könnyebbé teszik a játékot. A mini rágómaki felületén lévő különböző textúrák segítik az íny masszírozását, miközben csillapítják a fájdalmat. A könnyű, ergonomikus dizájn segítségével a legkisebb kezecskék is könnyen meg tudják fogni, így akár már újszülött kortól haszálható. Mialatt biztonságosan csillapítja a sajgó fájdalmat, fejleszti a babád motorikus képességeit is, hiszen mérete pont akkora, hogy a legkisebb babakéz is könnyen meg tudja fogni. A maki fején a dudorok puhák és kíméletesek a babád ínyéhez, a táncoló kis részek is dudorosak, nagyon szeretik a nagyobbak is, mert a dudorok jól masszírozzák az ínyt.  Közvetlenül a fájdalom forrásához eljutva segít megnyugtatni a sajgó ínyt, akár fogzást könnyítő és segítő gélekkel is használható.

Egyébként…

A Biocote Antimicrobial technológia még könnyebbé teszi a higiénikus tisztítást és megelőzi a baktériumok elszaporodását a rágókán. Nyugodtan beteheted a mosogatógépbe vagy sterilizáló készülékkel is fertőtlenítheted. A Rágómakik BPA mentes, környezetbarát anyagból készültek, illetve FDA és CE tanúsítvánnyal rendelkeznek. A Mini Táncoló Rágómaki 10 cm magas.

Vidd fel a fogzási fájdalmat csillapító gélt vagy granulátumot a Rágómaki fejére és segíts a babádnak bemasszírozni oda, ahol éppen fáj.

Biztosak vagyunk benne, hogy a Matchstick Monkey Mini Táncoló Rágómaki gyorsan a legjobb barátja lesz a babádnak és egy kis játékkal észrevétlenül sikerül megkönnyítenie a fogacskák előbújását.

Ne feledd: vidd fel a fogzási fájdalmat csillapító gélt vagy granulátumot a Rágómaki fejére és segíts a babádnak bemasszírozni oda, ahol éppen fáj.

A Matchstick Monkey Rágómaki a legjobb barátja lesz a babádnak és egy kis játékkal észrevétlenül sikerül megkönnyítenie a fogacskák előbújását. Mindezt saját tapasztalatból mondjuk!

Egyedi, ergonomikus kialakítás. Nem veszélyes, nem tudja lenyelni vagy megsebesíteni magát vele a baba. Sterilizálóban és mosogatógépben tisztítható.

Nem érdemes kihagynod: bármit rendelsz az oldalunkról, ne felejtsd el az egyik kis makit is a kosaradba tenni.

Ha véletlenül elfogyna ez a szín, az utánpótlás 2-3 nap alatt ideér, gyorsan fogjuk neked küldeni. Így ha rendelhető státuszban látod éppen, akkor sem kell aggódj, mert pár nap alatt nálad is van bármelyik szín.