Leírás

Pamut szett szürke tollak + bébipárnával

Mit tudj róla?

Csodaszép vékony nyári szett, 30×40 cm-es lapos bébipárnával és 90×100 cm-es bélés nélküli 100% pamut, pelenka anyagú takaróval. Ma nagyon sok kisbabának vannak allergiás bőrtünetei a nem megfelelő textilia miatt. Ezt a terméket használhatod babakocsis sétákhoz, otthoni alváshoz, babafészekhez egyaránt. Kényelmes viselet a babának, szeretni fogja. Hőszabályozó tulajdonságának köszönöhetően nyáron és hűvösebb időben is jól kihasználható, nélkülözhetetlen babatermékről van szó. A termék lélegző anyagból készült, könnyen szárad, és jól szellőzik.

A takarónak töltete nincs, csak a párna rendelkezik egy vékonyabb töltéssel. Könnyen mosható és tisztántartható a szett. A csomagot újszülött kortól ajánlom, és biztos vagyok benne, hogy bölcsis/ovis korban is még szerethető darabja lesz a baba birodalmának.

Pamut szett szürke tollak + bébipárnával csomag különleges választás.

Miért különleges?

Halvány árnyalatok jellemzik, mintája unisex. Különleges minőséggel rendelkezik, és ezt rögtön észre is veszed, amint megtapintod, és kinyitod a csomagot. Több és több mosás után egyre puhább és puhább lesz, gyakorlatilag elnyűhetetlen darabja a baba kelengyéjének. Tökéletes választás ott, ahol kisbaba született.

A szettet bármelyik álomszobához ajánlom, legyen most ez a csodaszép álomszoba: Szürke tollak

Ha nem ilyen jellegű takaró/párna szettben gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe más típusú babatakaróinkat —>>>

Ha nincs készleten, a szállítási idő 2-3 hét.