Leírás

*Retro autók 2 részes ágynemű szett

Mit tudj róla?

Csodaszép mintával készült 2 részes ágynemű garnitúra bébiknek, kb. 100×75 cm-es velvetes paplannal + 30×40 cm-es párnával. Anyaga 100 % bőrbarát, ökotexes pamut designer anyag, alsó része pedig velvet. Mosógépben mosható és vasalható. Az anyagok tulajdonságait figyelembe véve, gyártói közlés alapján mosás után +/- 2% zsugorodást lehetséges.

Ajánlom hozzá egyszínű, de színben harmonikus rácsvédőnket, így egy 3 részes ágyneműgarnitúrátok lesz a szettből.

Képzeld el, hogy a kisfiaddal és a férjeddel elmész egy retro autós kiállításra…. Megvan ugye a hangulat, a boldogság, az izgatottság….Nos ezt nyújta nektek ez a szett.

*Retro autók 2 részes ágynemű szett egyedi darabja lesz a gyermek textiliáinak, ugyanis ezzel a mintával nem fogsz sok helyen találkozni. Az is elárulom, hogy élőben sokkal szebb, mint a képeket. Szerelem lesz első látásra. Elsősorban a bézs, a kék és a fehér szinek harmonizálnak vele. Csodálatos a függő baldachinnal, de mi nagyon szeretjük hozzá a csillagfüzéreket is. Igazi álomszoba kerekedheted ki a szettből, ha színben harmonikus kiegészítőket is választasz a csomag mellé. Itt találod a kollekció teljes kínálatát —>>>

Minden héten küldjük a varrodának a rendelést, és mindig rendelünk plusz darabokat. Mégis, mire megérkezik a szállítmány, van, hogy az összeset eladjuk, így a türelmedet kérem. Ha nem találod készleten ezt a darabot, akkor várni kell rá 2-3 hetet.