Leírás

*Rózsa álomfogó ágynemű szett

Mit tudj róla?

Csodaszép mintával készült 2 részes ágynemű garnitúra 100×75 cm-es paplannal + 30×40 cm-es párnával. Anyaga 100 % bőrbarát, ökotexes pamut. Designer anyag. Mosógépben mosható és vasalható. Az anyagok tulajdonságait figyelembe véve, gyártói közlés alapján mosás után +/- 2% zsugorodást lehetséges.

Miben másabb, mint a velvet változat?

Abban, hogy ez pamut anyagból készült, míg a velvet, vagy waffle kétoldalas szettek kétféle anyaggal vannak kombinálva. Ajánlom hozzá egyszínű, de színben harmonikus rácsvédőnket, így egy 3 részes ágyneműgarnitúrátok lesz a szettből. A terméket nem túl széles csodaszép fodor díszíti, így biztos vagyok benne, hogy szerelem lesz első látásra. A fodor a párnán is megtalálható, és a paplanon is egy csíkban átfut. Tényleg jól néz ki.

*Rózsa álomfogó ágynemű szett csomagunk különleges választás. Nagy kedvenc nálunk. Kislányos textiliánk vezető darabja az összes kiegészítőjével együtt.  Igazából bármilyen kiegészítő termék kérhető mellé, ami fehér, vagy púderes, rózsás árnyalatú. Ha szereted a nagyobb mintákat, és nem riadsz vissza egy igazán ütős textiltől, akkor ez a garnitúra téged vár. Tudom, hogy nagy kedvenc lesz, imádni fogjátok. Fehér, halvány rózsa, púderes árnyalat, lilás, mélybordó szinek kavalkádja, egy cseppnyi bájjal fűszerezve. Szerelem lesz ő javából! Ráadásul úgy gondolom, hogy az első látásra!

A szett színben harmonikus darabjait, a kollekció teljes kínálatát ide kattintva tudod megnézni. Válassz hozzá, még csodaszép kiegészítőket, nem fogod megbánni.

Minden héten küldjük a varrodának a rendelést, és mindig rendelünk plusz darabokat. Mégis, mire megérkezik a szállítmány, van, hogy az összeset eladjuk, így a türelmedet kérem. Ha nem találod készleten ezt a darabot, akkor várni kell rá 2-3 hetet.