Leírás

*Rózsa álomfogó átlapolós prémium pólya

Mit tudj róla?

Csodaszép mintával készült kétfunkciós, átlapolós pólya/takaró 100% ökotexes pamutból. Fontos darabja a babaszobának és a kisbaba első időszakának. Az ár a pólyát tartalmazza. A pólya mindkét oldala használható, azt az oldalát fordítod belülre, amelyiket szeretnéd. Tépőzár nincs rajta. Találsz a csomagban egy megkötőt, és ezzel a megkötővel alakítod át pólyává. A megkötő a pólya tetején masnit képez, és olyan magasságba tudod megkötni, amilyen magasságban szeretnéd. Azért szeretik, mert a hagyományos, megkötős pólyával ellentétben, ezt a terméket, ha már nem tölti be a pólya funkcióját, akkor egy vastagabb takaróként lehet használni.  Nincs rajta semmilyen zavaró tényező, ami akadályozná a takaró funkciót. Mérete 75×75 cm.

Miben másabb, mint a hagyományos pólya?

Hosszú távon sokáig kihasználható darab. A baba lábacskái szabadon mozognak a pólyában, ami segíti a csípő optimális fejlődését. Tud benne nyújtózkodni, ugyanakkor melegen is tartja őt. Ez azért fontos, mert az újszülötteknek labilisabb a hőháztartásuk, könnyebben felmelegszenek, hamarabb lehűlnek, mint egy nagyobb csecsemő. Ezért fontos, hogy a kezdeti időszakban használd ezt a terméket.

*Rózsa álomfogó átlapolós prémium pólya különleges, és csodaszép darabja a baba kelengyéjének.

Ahogy a vásárlóink jelezték, olyan kis finom az anyaga, kellemes és jó érzés rá nézni. És valóban, nagyon szép kis darab, egyedi és különleges.

A szett színben harmonikus darabjait, a kollekció teljes kínálatát ide kattintva tudod megnézni. Válassz hozzá, még csodaszép kiegészítőket, nem fogod megbánni.

A pólya további előnyei:
  • megkönnyíti a szoptatást
  • biztonságosabban tudod benne tartani a kisbabád
  • biztonságot ad a babának
  • védőnők, szülésznők, gyermekorvosok ajánlják a használatát a kezdeti időszakban
  • hasfájós kisbabáknál is jó választás lehet, mert melegíti a pici pocakját, ami enyhíti a görcsöket
  • később takaróként, vagy játszószőnyegként használható

Reméljük ennyi információ meggyőzőtt téged arról, hogy szükségetek van erre a darabra, mely szerves része a baba kelengyéjének. Neked már csak a számodra legszebb darabot kell kiválasztani.

Minden héten küldjük a varrodának a rendelést, és mindig rendelünk plusz darabokat. Mégis, mire megérkezik a szállítmány, van, hogy az összeset eladjuk, így a türelmedet kérem. Ha nem találod készleten ezt a darabot, akkor várni kell rá 2-3 hetet.