Leírás

*Szürke tollak velvet szett

Mit tudj róla?

Csodaszép mintával készült 2 részes szett bébiknek, kb. 100×75 cm-es kétoldalas paplannal, és 30 x40 cm-es párnával. A termék különlegessége, hogy kétoldalas, az egyik oldala 100% ökotexes mintás pamut, másik oldala pedig egyszínű anyag, általában velvet. Lágy esésű termék. Használhatod újszülöttnek, és nagyobb csecsemőnek.

Miben másabb, mint az ágynemű?

Kétoldalas darab. Ha hűvösebb van, használd a bársonyosan puha oldalát. Ha enyhébb az idő, akkor a mintás felét.

*Szürke tollak velvet szett igazán különleges darabja a babaszobának. Nagy kedvenc nálunk, nagyon sokan választják ezt a színvilágot. Kiegészítőnek elsősorban a fehér és a szürke szinek passzolnak hozzá. A toll minta nagyon szépen kidolgozott, halvány szürke a szine, egyáltalán nem rivalkodó. Simogató az egész csomag, olyan jó érzés vele betakarni a babát. A tapintása pihe-puha, de ezt rögtön érezni is fogod, amint kinyitod a csomagot.

A szett színben harmonikus darabjait, a kollekció teljes kínálatát ezen az oldalon találod —>>> 

Biztos vagyok benne, hogy fogsz  találni olyan harmonikus kiegészítőt a csomag mellé, amelynek segítségével igazi álombirodalmat alakítasz ki a kisbabádnak.

Minden héten küldjük a varrodának a rendelést, és mindig rendelünk plusz darabokat. Mégis, mire megérkezik a szállítmány, van, hogy az összeset eladjuk, így a türelmedet kérem. Ha nem találod készleten ezt a darabot, akkor várni kell rá 2-3 hetet.