Leírás

*Szürke tollak ágynemű szett big csomag

Mit tudj róla?

Csodaszép mintával készült 2 részes ágynemű garnitúra 100×135 cm-es paplanhuzattal és paplannal + 40×60 cm-es párnával. A huzat cippzáros. Anyaga 100 % bőrbarát, őkotexes pamut anyag. Mosógépben mosható és vasalható. Az anyagok tulajdonságait figyelembe véve, gyártói közlés alapján mosás után +/- 2% zsugorodást lehetséges. Ajánlom hozzá egyszínű, de színben harmonikus rácsvédőnket, így egy 3 részes ágyneműgarnitúrátok lesz a szettből.

Kinek javasoljuk?

Igazából bármelyik kisfiúnak és kislánynak. Nagy kedvenc lesz, ezt már most elárulom.

*Szürke tollak ágynemű szett big csomagunk igazán különleges darabja a babaszobának. Nagy kedvenc nálunk, nagyon sokan választják ezt a színvilágot. Kiegészítőnek elsősorban a fehér és a szürke szinek passzolnak hozzá. A toll minta nagyon szépen kidolgozott, halvány szürke a szine, egyáltalán nem rivalkodó. Simogató az egész csomag, olyan jó érzés vele betakarni a babát. A tapintása pihe-puha, de ezt rögtön érezni is fogod, amint kinyitod a csomagot.

A szett színben harmonikus darabjait, a kollekció teljes kínálatát ezen az oldalon találod —>>> 

Biztos vagyok benne, hogy fogsz  találni olyan harmonikus kiegészítőt a csomag mellé, amelynek segítségével igazi álombirodalmat alakítasz ki a kisbabádnak.

Minden héten küldjük a varrodának a rendelést, és mindig rendelünk plusz darabokat. Mégis, mire megérkezik a szállítmány, van, hogy az összeset eladjuk, így a türelmedet kérem. Ha nem találod készleten ezt a darabot, akkor várni kell rá 2-3 hetet.