Leírás

*Tengeri kaland ágynemű szett 2 részes

Mit tudj róla?

Csodaszép mintával készült 2 részes ágynemű garnitúra 100×75 cm-es paplannal + 30×40 cm-es párnával. Anyaga 100 % bőrbarát, ökotexes pamut. Designer anyag. Mosógépben mosható és vasalható. Az anyagok tulajdonságait figyelembe véve, gyártói közlés alapján mosás után +/- 2% zsugorodást lehetséges.

Miben másabb, mint a velvet változat?

Abban, hogy ez pamut anyagból készült, míg a velvet, vagy waffle kétoldalas szettek kétféle anyaggal vannak kombinálva. Ajánlom hozzá egyszínű, de színben harmonikus rácsvédőnket, így egy 3 részes ágyneműgarnitúrátok lesz a szettből.

*Tengeri kaland ágynemű szett 2 részes csomagja ideális választás kisfiúknak, kislányoknak egyaránt. Különleges a mintája, kedves figurák díszítik, melyek mosolyt csalnak a baba arcára. Ha szereted a tengerek, óceánok nyugalmát, ha szeret a családod horgászni, akkor ezt a garnitúrát imádni fogja a család minden tagja.

A szett színben harmonikus darabjait, a kollekció teljes kínálatát ide kattintva tudod megnézni. Válassz hozzá, még csodaszép kiegészítőket, nem fogod megbánni.

Minden héten küldjük a varrodának a rendelést, és mindig rendelünk plusz darabokat. Mégis, mire megérkezik a szállítmány, van, hogy az összeset eladjuk, így a türelmedet kérem. Ha nem találod készleten ezt a darabot, akkor várni kell rá 2-3 hetet.