Leírás

*Varázsporond 2 részes velvet szett

Mit tudj róla?

Csodaszép mintával készült 2 részes szett kb. 100×75 cm-es paplannal, és 30 x40 cm-es párnával.  Lágy esésű termék. Használhatod újszülöttnek, és nagyobb csecsemőnek. Többféle változatban készíti a varroda, van, hogy cippzáras és van, hogy fixre varrt szettek érkeznek. Előre soha nem tudjuk, hogy melyik változat érkezik, de bármelyiket is küldik, mindegyik csodaszép. Az anyaga különleges designer anyag, felül mintás, alsó része legtöbbször fehér.

*Varázsporond 2 részes szett csomagunk igazán különleges darabja a babaszobának. Nagy kedvenc nálunk. Izabella Mueller által tervezett festett mesegyűjtemény igazi különleges világot varázsol a kisbabád szobájába. Hunyd be a szemed, és képzeld el ezt a csodás forgatagot, akik megérkeztek hozzátok. És akkor előtőrnek belőled a gyerekkori emlékek, és elhatározod, hogy megmutatod a kisfiadnak ezt a különleges mesét. Mesélj neki a textilen lévő mesefigurák segítségével erről a csodás és izgalmakkal teli varázslatos porondról, ami benned is még él. Ugye, tudod miről beszélek? Ó, hát persze. Ha szereted a cirkusz különleges világát, akkor ez az összeállítás ideális választás lehet a számotokra.

Elsősorban a kék, a szürke és a fehér színáranyalatok passzolnak hozzá, legyen az függő baldachin, vagy rácsvédő. Persze van, aki a fehér termékekből választott hozzá pasztlesebb kiegészítő darabot, de igazán tényleg az intenzívebb napfény színnel passzol jól. A termék egyik oldala mintás, a másik oldala egyszínű anyagból készült.  Igazán egyedi és csodaszép összhatást fog nyújtani azoknak, akik szeretik ezeket az árnyalatokat.

Fezed fel az összes kiegészítőit ide kattintva.

Minden héten küldjük a varrodának a rendelést, és mindig rendelünk plusz darabokat. Mégis, mire megérkezik a szállítmány, van, hogy az összeset eladjuk, így a türelmedet kérem. Ha nem találod készleten ezt a darabot, akkor várni kell rá 2-3 hetet.