Akció

-XXL Babafészek kókuszbetéttel – Szürke pöttyös-

Elérhetőség: Rendelésre szállítjuk
24.990 Ft16.990 Ft

Elérhetőség:Rendelésre szállítjuk

Összehasonlítás

Különleges extra nagy XXL méretű babafészek! Az egyik fele szürke pöttyös, a másik fele színben harmonikus anyag, vagy pötty, vagy csillag, vagy absztrakt minta. Ez változó szokott lenni. A termék tökéletesen illeszkedik a 60×120 cm-es babaágyba, és jó a mérete a 70×140 cm-es babaágyba is. Belső mérete 40×90 cm, vagyis jó nagy és széles. Kókuszlappal bélelt, amelyet a mosáskor el tudsz távolítani. Lábrésznél nyitható és légzésfigyelőkkel is használható. Anyaga 100 % pamut. Az összes felhasznált anyag bababarát, 100 % pamut amely a legszigorúbb bevizsgáláson esett át.

A babafészek különlegessége, hogy teljesen körül öleli a babád, biztosítva ezzel a nyugodt alvást. Kétoldalas, mindkét oldalát használhatod.

FONTOS INFO: mivel a termék extra nagy, a készítő kiveszi belőle a kókuszlapot, külön küldi nekünk, a könnyebb szállítás miatt. Mi is így fogjuk neked küldeni. Ezt a lapot neked kell otthon beleraknod a fészekbe. Vedd majd ki a dobozból, és hagyd, hogy kirugózzon. Hajtsd félbe, és húzd bele a fészekbe. Ennyi az egész.

Egyedi darab!

Egyedisége abban is rejlik, hogy nálunk kókuszhánccsal béleljük az alsó részét a terméknek. Ezt a háncsot ki tudod venni belőle, így könnyedén moshatod 30 fokon, majd visszatéve a termék zavartalanul használható tovább.

Miért jobb, mint a vatelines vagy szivacsos változat?

Azért jobb a vatelinnel és a szivaccsal bélelt változatoknál, mert a kókuszháncs nem veszít a formájából, míg a vatelin és a szivacs igen. A háncsot könnyen el tudod távolítani, így akár a pelenkázólapon is használhatod a fészket.

Hol is tudod használni? Például:

– a kiságyban alváshoz vagy akár foglalkoztatáshoz
– a körbeölelő pereme miatt, pelenkázólapra is teheted

– ha elutazunk a babával, a már megszokott, megkedvelt babafészekben könnyebben alkalmazkodik az új környezethez
– a szülői ágyban, ha az éjszakai alvás nyugtalanabb

Hogyan tudod tisztítani?

Mosógépben 30 fokon mosható. Gyorsan szárad, a szövet 100 % ökotexes pamut. Vasalni nem szükséges. Mosás előtt a kókuszhácsot ki kell venned.

Mérete:
– belső fekvő felülete 40 cm széles 90 cm hosszú, teljes méret: 60×120 cm
Anyaga:
– külső-belső huzat 100 % pamutvászon
– a 40 x 90 cm fekvőfelület töltete 2 cm vastagságú kókuszháncs

– a fészek peremét I. osztályú anti-allergén golyós vattával töltjük, ami formáját tartja, nem megy össze

A fészket a biztonságért, és a kényelemért alakították és tervezeték. Több Európai országban már minden újszülöttet váró családnál megtalálható.

Fontos! A babafészket mindig stabil felületre helyezd, és a pici fejét az öblösebb, peremmel ellátott részre rakd.

Ha a termék nincs készleten a szállítási idő 7-10 nap.

Babafészek választó - kérek hozzá

babatakarót is kérek mellé, csak a fészket kérem, fehér textilpelenkát + babatakarót is kérek mellé, fehér textilpelenkát is kérek mellé