Álomőrzők

Emlékszek rá, mikor még az öcsémmel kicsik voltunk, a nagyiéknál töltöttük minden évben az összes szünetet. Imádtuk! Mindig mikor mentünk valami kis apróság várt bennünket. Akkor még nem tudtuk, hogy ezek az apróságok milyen mély és szép emlékeket fognak nekünk adni. Ezt most értettük meg igazán, mikor felnőttek lettünk.

A délutáni és esti alvás nehezen ment, hiszen mi gyerekek, soha nem múló energiával rendelkeztünk, és nem akartunk aludni. Aztán egyszer csak megérkeztek a nagyiékhoz az álomőrzők. Nekem egy plüss kutyám volt, akit kutyinak hívtam, az öcsém pedig egy nyulat kapott, akinek Gergely volt a neve. Egy nagy horihorgas, hosszú kezű, hosszú lábú, nagy fülű kis csodabomba volt ez játék. Állandó jelleggel hurcolta magával az öcsém. Felvette a nyakába, lóbálta, a nyaka köré fonta a karját, cipelte, mint egy zsákot, és vele aludt délután és este. Ez volt az ő igazi kis társa az álmok birodalmában.

Fogadd szeretettel ezeket a kedvességeket tőlünk, melyek segíteni fognak neked abban, hogy kisbabádnak zavartalan és nyugodt éjszakái legyenek.