Rágómaki fogzásra – Bordó
7.190 Ft
Rendelhető
Rágómaki fogzásra – Lila
7.190 Ft
Rendelhető
Rágómaki fogzásra – Pink
7.190 Ft
Rendelhető
Rágómaki fogzásra – Púder
7.190 Ft
Rendelhető
Rágómaki fogzásra – Rubin
7.190 Ft
Rendelhető
Rágómaki fogzásra – Sárga
7.190 Ft
Rendelhető

Rágómakik a színpaletta valamennyi színében! Pink, kék, narancs, mandarin, sárga, zöld, bordó, szürke…. Kell ennél több?

Nagy örömmel mutatom be bemutatótermünk és webáruházunk rágómakijait. Megérkeztek hozzánk Gyulára, gyertek nézzétek meg őket.

A Matchstick Monkey rágómakik, puha, lágy textúrájú kedves rágókák. Mialatt biztonságosan csillapítja a sajgó fájdalmat, fejleszti a babád motorikus képességeit is. A Rágómaki fején a dudorok puhák és kíméletesek a babád ínyéhez, sőt közvetlenül a fájdalom forrásához eljutva segít megnyugtatni a sajgó ínyt. Higiénikus módja a fogzási fájdalmat csillapító készítmények, gélek használatának. Nyugodtan beteheted a mosogatógépbe vagy sterilizáló készülékkel is fertőtlenítheted. Hűtőben lehűtve is használható. Miközben a babád az ínyét masszírozza, a Rágómaki segít felkészülni a fogkefe használatára is. A Rágómaki BPA mentes anyagokból készült, illetve FDA és CE tanúsítvánnyal rendelkezik. A BioCote Antimicrobial technológia még könnyebbé teszi a higiénikus tisztítást, és megelőzi a baktériumok elszaporodását a rágókán. 3 hónapos kortól ajánlott egészen 3 éves korig! A Rágómaki 11 cm magas.

Vidd fel a fogzási fájdalmat csillapító gélt vagy granulátumot a rágóka fejére és segíts a babádnak bemasszírozni oda, ahol éppen fáj. Biztos vagyok benne, hogy a Rágómaki gyorsan a legjobb barátja lesz a babádnak és egy kis játékkal észrevétlenül sikerül megkönnyítenie a fogacskák előbújását.

Ne feledd: bármit rendelsz az oldalunkról, ne felejtsd el az egyik kis makit is a kosaradba tenni.