Leírás

Lepedő selymes púder rózsaszín

Mit érdemes tudni róla?

Először is, nagyon kellemes a színe. Selymes, púderes rózsaszín. Olyan igazi kislányos rózsaszín.

Egyszínű gumis szélű jersey lepedő, mely illeszkedik a 60×120 cm-es és 70×140 cm-es kiságyakra. Mosások után tartja a színét és a formáját, és több év visszajelzései alapján nem is szokott bolyholódni. A színe harmonizál a babaszobák szineivel, így tökéletes választás számotokra.

Mégis melyik babaszobához, ágyneműhöz passzol?

Lepedő selymes púder rózsaszín…. A döntést rád bízzuk, de elsősorban a kislányos ágyneműk nagy kedvence. Elsősorban jól passzol a dusty rose apró virágjaival is. A pasztel virágok kollekció virágos ágyneműje között is megtaláljuk ezt a színt, így ahhoz is jó választás lehet. Kombinálhatod a fehérrel, sőt a dusty rose-al összepasszol, de a szürke szín is szereti maga mellett tudni ezt az árnyalatot. Azért írunk még más alternatívákat is, ha úgy döntesz, hogy két lepedőt vásárolsz, próbálj más színt is. Ezekkel tökéletes az illeszkedés, és van kontraszt is. Variáld a választott ágynemű színével.

Mutatom a kollekciókat a könnyebb átláthatóságért, csak kattints rájuk. Ezekkel a darabokkal csodás birodalma lesz a babának:

 

Dusty rose itt —>>>

Pasztel virágok —>>>

Lepedő selymes púder rózsaszín…. Egy különleges választás ott, ahol kislányt várnak!

Ha véletlenül nincs készleten igyekszünk gyorsan beszerezni, kb. 5-7 nap mire megjön.