Rólatok/Rólam…

Rólatok/Rólam…

Kedves betérő látogató, leendő vásárlónk!

Örülök, hogy itt vagy!

Bízom benne, hogy nagy lesz az összhang közöttünk, mert tudom, hogy szereted a szépet, így igyekszek egyedi, különleges és izgalmas darabokkal várni. Tudom, hogy szereted az újdonságokat, a prémium darabokat. És azzal is tisztában vagyok, hogy komplett összeállításokban is gondolkodsz pont azért, hogy lehetőleg egy helyről minden fontos dolgot beszerezz. Hidd el, tudom, hogy min mész most keresztül. Nekem is van gyermekem, én is voltam kismama, így tisztában vagyok vele, hogy szivesen fogadod a segítségem. Kérdezz, írj, hívj bátran!

Hiszem, hogy szereted a törődést, a luxust, a csodákat, az eleganciát, megannyi bájt és kedvességet, amit a nálunk kapható babatermékek tudnak nyújtani a családodnak.

Tudom, hogy nem szereted a bonyolult rendszerekben történő webes vásárlást, így igyekeztem a csapatommal olyan felületet kialakítani, ami átlátható és könnyen kezelhető, hogy neked egyszerűbb legyen a vásárlás.

Tudom, hogy szereted a biztonságot, így ennek biztos örülni fogsz: A webáruház jogi auditját Dr. Krausz Miklós és a Net-Jog-Virtuál Jog csapata végzi pont azért, hogy te soha ne csalódj bennünk.

És, hogy mit is csinálok én valójában? Azt, amit szeretek, családokkal, kismamákkal és gyerekekkel, egyszóval „veletek” foglalkozok. Este pedig neked csomagolok, írok, válaszolok a kérdésedre, és eloszlatom a kételyeidet, az aggályokat.

Várlak szeretettel!

Küldhetünk egy emlékeztetőt? Köszönjük, hogy termékünk felkeltette az érdeklődésedet! Az alábbi mezőben add meg az email címedet, fogadd el az adatkezelési tájékoztatónkat és kattints az "Értesítést kérek, ha újra rendelhető" gombra. Ha az általad keresett termék ismét raktáron lesz, azonnal kapsz tőlünk egy értesítő emailt.