Leírás

Univerzális párna többféle funkcióval.

Használatát ajánljuk várandósoknak, szoptatós anyáknak és a babáknak, nagyobb gyermekeknek. Csendes! Használat közben nem zizeg, nem súrlódik a töltet. Mosógépben mosható! Sőt! A mosások alkalmával a párna szinte felpuffad, felfrissül. Antibakteriális. A töltet előállítása során semmilyen vegyszert, antisztatizáló anyagot, festéket… nem használtak! ŐKO-Tex® Standard 100 minősítéssel rendelkezik.
Nagyon jól formázható mint vastagságban/átmérőben, mint pedig alakjában. Tetszésünk szerint a legkényelmesebb formára alakítható. Segít a kényelmes testhelyzet felvételében. Alátámasztja a hasat és a combokat, mindeközben kényelmes, puha párnát biztosít a fejnek. A megtámasztott fekvő testhelyzet komfortos a mamának, és a babának egyaránt.

A szoptatás alatt nagyon fontos, hogy anya és gyermeke szoros testi kapcsolatban legyen. A gyermek egész teste érintkezzen édesanyja testével. Szoptatás alatt az anya testhelyzete egyenes, nem görnyedt, a baba fordul édesanyja felé, miközben egyik kezével átöleli őt. Nem az a anyának kell a gyermek fölé hajolni, hanem a babának kell a mellre fordulnia!
Tehát első lépésként csavarjuk a párnát a derék köré, majd hátunk mögött kössük össze. Paskoljuk azt formára, majd vegyük kezünkbe a babát.

Használhatjuk bölcsőként, fészekként is. Kössük össze a párnát két végénél. Paskoljuk a megfelelő formára, majd a kialakított bölcsőbe fektessük bele a gyermeket.

Mérete: 170cm, a huzat levehető. Két végébe zsinórt varrtunk, így a párna végeinél összeköthető.

Ha nem találod készleten várnod kell rá előreláthatólag 2-3 hetet.