Leírás

*Erdei rókica ágynemű szett 2 részes

Erdei rókica álomszobánk eme terméke különleges választás. Nem lehet nem szeretni. Ez a varázslatos erdei világot bemutató textilia csodás állatokkal a főszerepben igazán csodaszép, és ezt rögtön látni is fogod, amint kinyitod a csomagot. Ez a fehér, a pink, a narancs mintákkal gazdagított babakelengye egyaránt tökéletes választás pici babáknak és nagyobb gyermeknek is. A grafikája csodaszép, megnyugtató, bűbájos és sokáig elnézhető darab. A kiegészítői színben tökéletesen harmonikusak, így, ha szereted ezt a színvilágot, akkor szuper döntést hoztál. Azért szeretjük, mert a textilen lévő állatkáról mesélhetsz a kisbabádnak. Külön kis történet, egy szuper kis kaland kerekedhet ki a mesédből, csak használd a fantáziádat. Egyet megígérhetek, hogy imádni fogja a picikéd. Könnyed, lágy esésű darabokról van szó, és mindegyik textil 100 % pamutból készült.

Mit tudj róla?

Csodaszép mintával készült 2 részes ágynemű garnitúra bébiknek, kb. 100×75 cm-es paplannal + 30×40 cm-es párnával. Anyaga 100 % bőrbarát pamut anyag. Mosógépben mosható és vasalható. Az anyagok tulajdonságait figyelembe véve, gyártói közlés alapján mosás után +/- 2% zsugorodást lehetséges. Fixxre varrt termék. Bélelt.

Ajánlom hozzá egyszínű, de színben harmonikus rácsvédőnket, így egy 3 részes ágyneműgarnitúrátok lesz a szettből.

*Erdei rókica ágynemű szett 2 részes csomagja ideális választás kisfiúknak, kislányoknak egyaránt. Különleges a mintája, kedves figurák díszítik, melyek mosolyt csalnak a baba arcára. Ha szereted az erdő nyugalmát, ha szeret a családod túrázni, akkor ezt a garnitúrát imádni fogja a család minden tagja. A garnitúra 100 % mintás pamut anyag. Imádni fogjátok!

A szett színben harmonikus darabjait, a kollekció teljes kínálatát ide kattintva tudod megnézni. Válassz hozzá, még csodaszép kiegészítőket, nem fogod megbánni.

Minden héten küldjük a varrodának a rendelést, és mindig rendelünk plusz darabokat. Mégis, mire megérkezik a szállítmány, van, hogy az összeset eladjuk, így a türelmedet kérem. Ha nem találod készleten ezt a darabot, akkor várni kell rá 2-3 hetet.